Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Wand- en vloertegels of PVC vloeren?

U zult zich misschien afvragen, wat is er nou zo veel beter aan duurdere vloertegels ten opzichte van PVC vloeren? En wat is nou het verschil tussen al die wandtegels? In dit artikel zal er ingezoomd worden op wat er belangrijk is bij de keuze voor wandtegels. Daarnaast wordt de vloeren kwestie behandeld; Is het nou beter om vloertegels te nemen, of PVC vloeren? Wat u ook doet, niets is zo overtuigend als het met eigen ogen bekijken en voelen van de materialen en tegels die uw vloeren en/of wanden gaan bedekken. Ga dus vóór u een keuze maakt langs bij Pand 16 om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Wandtegels

Het is bij de keuze voor wandtegels van belang dat u alle keuzes die u heeft in acht neemt. Voordat u deze gaat bekijken kunt u uzelf al afvragen:

Wat is de ruimte waarvoor ik wandtegels wil aanschaffen?

Wat is de kleur van de vloer op dit moment?

Wat is het thema van de kamer? Of pas ik het thema aan op de wandtegels?

Door dit duidelijk in beeld te hebben kunt u al beter bedenken waar u naar op zoek bent. Zodoende kunt u op websites al in verschillende thema’s terecht om interessante tegels te vinden, of u kunt bepaalde categorieën afstrepen. Een ander voordeel is dat u bij een zaak waar wandtegels verkocht worden, zoals Pand 16, gemakkelijk kunt aangeven hoe uw ruimte eruit ziet en waar u heen wilt. Op deze manier kunnen de medewerkers beter onderbouwd advies geven waar u echt iets aan heeft, waarna u op basis van het materiaal en de stijl die u dan écht goed ziet kunt bepalen welke wandtegels u graag wilt hebben.

Vloertegels en PVC Vloeren – Pand 16

Naast de lastige keuze voor wandtegels is dit nóg lastiger voor vloeren en ook deze kunt u goed maken bij pand 16. Hier moet u namelijk tevens de keuze maken tussen vloertegels en PVC vloeren. Opvallend is dat PVC vloeren steeds populairder worden, maar dat vloertegels eigenlijk altijd wel goed verkopen. Dit is allebei niet zonder reden en ieder heeft ook zijn voor en nadelen.

Het is duidelijk dat vloertegels kwalitatief beter zijn, langer mooi blijven omdat ze minder vatbaar zijn voor schade en chiquer ogen. Dit komt echter met een meerprijs t.o.v. de PVC vloeren. Deze zijn tevens wat zachter, wat comfortabeler is, gemakkelijker schoon te houden en goedkoper in aanschaf en onderhoud.

Het is ten zeerste aan te raden een bezoek te brengen aan Pand 16 en u te laten adviseren in wat de beste keuze voor u is wat betreft wandtegels en/of vloeren.

 

https://www.pand16.nl/

Gerelateerde artikelen

De beste schilder van Wijchen!

Het Veenendaalse bouwbedrijf Van Appeldoorn Bouw voor al uw klussen

Zwangerschapsvoeding