Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Meer inzicht krijgen in vastgoedonderhoud

Gebouwen moeten onderhouden worden om ze leefbaar en veilig te kunnen houden. Investeringen in onderhoud zouden om die reden ook niet achtergesteld moeten worden, maar hoe realiseer je regelmatig en goed onderhoud tegen een lage prijs? Dat is nog zo eenvoudig nog niet, terwijl velen zich met dit vraagstuk bezig moeten houden. Denk maar aan een Vereniging van Eigenaren, bedrijfseigenaar of overheid, die verantwoordelijk is voor het organiseren van Vastgoedonderhoud. Gelukkig helpt Laan35 u uit de brand door een meerjarenonderhoudsplan op te stellen, waaruit direct duidelijk wordt welke kosten gemaakt moeten worden voor welke onderhoudsaanpakken.

Het meerjarenonderhoudsplan

De Meerjarenonderhoudsplanning of Meerjarenonderhoudsbegroting kan gezien worden als een rapport van de staat van het vastgoed, waarin allerlei zaken opgenomen zijn omtrent het onderhoud. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan het moment van onderhoud en de toekomstige kosten en besparingen. Ter verduidelijking zijn ook afbeeldingen opgenomen van de huidige staat en de redenen waarom het onderhoud juist op dat moment uitgevoerd moet worden. Misschien kunnen een aantal onderhoudsbeurten niet langer uitgesteld worden, waar het voor ander onderhoud nog niet noodzakelijk is om nú uit te voeren. Dit meerjarenonderhoudsplan is over het algemeen gebaseerd op de aankomende 10 tot 25 jaar en is het gevolg van een professionele inventarisatie van het vastgoed, een conditiemeting en aannemelijke planning van het onderhoud.

Hoe kom ik in contact met Laan35?

Klinkt het meerjarenonderhoudsplan van Laan35 als muziek in de oren en zou je graag meer willen weten over het onderhoudsproces? Neem dan contact op met de experts van Laan35 en laat je adviseren in de mogelijkheden voor jouw appartementencomplex of gebouw. Ook als een bestaand meerjarenonderhoudsplan geactualiseerd moet worden, kan Laan35 je uit de brand helpen. Aarzel dus vooral niet om contact op te nemen met Laan35, want zij staan je graag te hulp en beantwoorden met passie alle prangende vragen.

https://laan35.nl/