Eindelijk een grootformaat printer kopen

Al voor een lange poos wilde ik graag een grootformaat printer aanschaffen voor mijn bedrijf. Wij zijn een best groot reclamebureau aan het worden en we krijgen steeds meer klanten en opdrachten binnen. Hierdoor moeten wij ook onze apparatuur goed in de gaten houden dat die de beste kwaliteit leveren wat wij zoeken. Eerst hadden we een hele goede printer, alleen die is nu te oud geworden en ik wilde daarom graag een nieuwe. Ik wist dat er een grootformaat printer bestond en zag die als de ultieme kans om deze aan te schaffen.

Voordelen van een grootformaat printer

Natuurlijk had ik research gedaan naar een grootformaat printer zodat ik zeker kon weten of ik deze printer echt wilde hebben. Ik las al vele voordelen die je kunt hebben met een grootformaat printer. Niet alleen kan deze grote formaten uitprinten, maar juist ook de normale en kleinere formaten. Er is geen limiet hieraan en dat vond ik fijn, want ik heb meer dan drie soorten printers staan voor elk soort formaat. Dan is een printer fijner om mee te werken. Bovendien drukken ze heel snel af maar leveren ze nog steeds hoge kwaliteit drukwerk op. Hoge kwaliteit drukwerk vind ik een van de belangrijkste punten voor mijn klanten want dat willen ze ook!

Repromat gaf ons advies

Gelukkig had ik een bedrijf gevonden die hier veel ervaring mee hadden en waar ik passend advies kon vragen, Repromat. Ik heb op een website gekeken en daar hadden ze allerlei verschillende soorten printers staan waar je u tegen kunt zeggen. Uiteindelijk zeiden ze dat een grootformaat printer voor ons bedrijf de ideale printoplossing was. We hebben de printer ook bij hun meteen besteld en totaal geen spijt van gekregen. Hij wordt echt elke dag gebruikt en we kunnen niet meer zonder!

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Repromat? Bekijk dan eens de website van Repromat voor meer informatie hierover. Alle contactgegevens van het bedrijf kunt u daar vinden en nog meer meer. U kunt ook komen kijken in de showroom en direct aan onze medewerkers vragen. 

Bekijk onze printers op https://repromat.nl/grootformaat-printer/.