Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Drie kerstactiviteiten voor een vriendinnenavond

De kerstperiode komt in zicht; het ideale moment om een feestelijke avond te organiseren met vrienden. Je kunt gaan voor een uitgebreid diner of een gezellige borrel, als het maar gezellig is! Toch is het mogelijk dat de gesprekken, gedurende de avond, stilvallen. Om deze situatie te voorkomen, is het verstandig om vooraf enkele activiteiten voor te bereiden. Op die manier zal de avond nooit saai worden!

Spelletjes voorbereiden om de gehele avond mee te vullen, lijkt een grote uitdaging. Enkel het verzinnen van de spellen kan al uren duren. Om deze tijd te besparen, kan dit artikel gunstig zijn. Hieronder zijn enkele spelideeën opgesomd om de avond mee te vullen.

Peperkoekhuisje bouwen

Een typisch Amerikaanse traditie: peperkoekhuisjes bouwen. Wellicht komt het je iets bekender vorm onder de naam ‘gingerbread house’. Om deze activiteit voor te bereiden, zul je je boodschappenlijstje aan moeten vullen met de volgende producten: glazuur, snoepjes, kartonnen bordjes en peperkoek. Een leuke activiteit, waaronder gezellig gekletst en uiteraard veel gesnoept kan worden!

Bingo

Hoogstwaarschijnlijk zul je het spel Bingo niet direct als kerstactiviteit beschouwen, al zal deze activiteit veel gezelligheid met zich meebrengen. Uiteraard is het mogelijk om de Bingo volledig in het kerstthema te organiseren. Ontwerp de bingokaarten zelf, waarbij je het kerstthema centraal kunt zetten, en koop wat kleine cadeaus die passen bij deze feestdag. Om geld te besparen, is het uiteraard ook mogelijk om iedere bezoeker enkele cadeaus mee te laten nemen.

Pyjamaparty

Tijdens de eetgelegenheid is het niet verstandig om een spel te organiseren. De gasten zullen immers genieten van het heerlijke eten. Om de avond gezellig af te sluiten, kunnen jullie ervoor kiezen om een sfeervolle kerstfilm af te spelen. Om volledig in de kerststemming te komen, kun je iedere gast een foute kersttrui, typische kerst sweater of kerstonesie mee laten nemen. Deel gedurende de film wat heerlijke kerstkoekjes uit. De avond kan niet beter afgesloten worden, toch?

http://economy.nl

Gerelateerde artikelen

Klussen met een plan

Shoppen in China bij Dresslily

Goedkoop lippen opvullen