Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Een eiken vloer van Bax Houthandel

Een eiken vloer straalt karakter uit en is dus zeer geschikt voor elk interieur. Bij Bax Houthandel verkopen wij eiken vloeren uit onze eigen fabriek. In de praktijk betekent dit dat wij geen tussenhandel nodig hebben en dit scheelt aanzienlijk in de prijs. Onze vloeren zijn daarom al beschikbaar vanaf 18 euro per vierkante meter!

Op zoek naar een eiken vloer

Wanneer u op zoek bent naar een eiken vloer is het verstandig om eens langs te komen in onze showroom. Wij hebben hier verschillende voorbeelden voor u neergelegd, zodat u een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden. Zo hebben wij eiken lamelparket of een echte houten vloer. Het verschil kunt u goed zien in onze showroom. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor goed advies. Het verschil tussen een houten vloer en lamelparket is groot. Bij lamelparket bestaat de vloer namelijk uit een houten toplaag met daaronder een onderlaag van multiplex. Door de onderlaag van multiplex is deze vloer een stuk goedkoper dan de massief houten vloer. Echter is het lamelparket zeker niet van slechte kwaliteit. Wij maken graag iedereen, ongeacht het budget, blij met een nieuwe vloer!

Verschillende soorten

Naast de keuze uit lamelparket of een massief houten vloer, heeft u nog veel meer keuzes te maken bij het uitzoeken van een nieuwe vloer. Wij hebben bijvoorbeeld een standaard witte eiken houten vloer, maar ook gerookt, oase mist, stonewashed, geborsteld, light antique, gecarboniseerd, wit100, blok, soft smoke, breed gerookt en breed wit in ons assortiment. Op onze website hebben wij alle opties onder elkaar gezet, zodat u het verschil goed kunt zien. Uiteraard bent u ook van harte welkom om alle opties eens in het echt te komen bekijken in onze showroom.

Over ons

Bax Houthandel bestaat al meer dan 25 jaar. In die tijd hebben wij enorm veel ervaring opgedaan in de productie en verkoop van houten vloeren voor een scherpe prijs. Dit doen wij met veel enthousiasme en service naar onze klanten vanuit onze vier vestigingen. Onze missie is de verkoop van kwalitatief hoogwaardige houten vloeren voor zeer scherpe prijzen.