Houten picknicktafel voor uw recreatiegebied

Bent u eigenaar van een recreatiegebied en wilt u graag een houten picknicktafel aanschaffen? Bij houtenpicknicktafelkopen.nl kunt u terecht voor vele tafels, stoelen en banken van hout. Het bedrijf verkoopt al meer dan honderdvijftig jaar hout en startte van origine als een zagerij in de 19e eeuw. Destijds werd het hout handmatig gezaagd – tegenwoordig wordt dat met een bandzaag gedaan. Vroeger werd het hout op stam gekocht zodat de bomen omgehakt konden worden en meegenomen vanuit het bos. Nu schaffen zij de boomstammen aan door ze in te kopen. Deze stammen komen dan uit bossen uit heel Nederland en Duitsland. Het bedrijf verkocht eerst alleen aan de bouw maar moest door de kredietcrisis hun doelgroep vergroten. Nu verkopen zij hun producten aan diverse branches én particulieren. Het bedrijf doet niet aan massaproductie maar u kunt wel meerdere producten op bestelling aanvragen.

Waarom een houten picknicktafel?

Een houten picknicktafel heeft vele voordelen. Allereerst is dit product milieubewust, als u eigenaar bent van een recreatiegebied is dit belangrijk om in gedachten te houden. Bovendien kunnen er meerdere mensen aan één tafel zitten dus is er genoeg plek voor iedereen. Mensen kunnen er na een lange wandeling rust zoeken, met de hele familie barbecueën, of picknicken met het gezin.

Maatwerk

Alle producten kunnen bij Houtenpicknicktafelkopen.nl op maat gemaakt worden – bijvoorbeeld voor uw restaurant of om een gezellig en knus plekje te maken waar u buiten kunt gaan zitten. De eigenaar genaamd Tim Ebergen vindt het belangrijk om unieke meubelstukken voor buiten neer te zetten en service staat bij hem altijd voorop. Bij het aanvragen van de meubels wordt er goed geluisterd naar uw wensen zodat u precies krijgt wat u wit – naar wens én uniek. Ook kunt u een tuinbank op maat laten maken. Even na een lange werkdag op het bankje buiten ploffen zodat u uw hoofd helemaal leeg kunt maken en voor heel even één kunt zijn met de natuur. De wind door het haar en het geluid van fluitende vogeltjes op de achtergrond. U kunt altijd een offerte indienen zodat u een beter beeld krijgt van het eindproduct en het kostenplaatje.