Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Digitale receptiesoftware voor een geautomatiseerde bezoekersregistratie

Wanneer je bij de tandarts aankomt, plan je een afspraak niet meer in zoals dat vroeger verliep. De papieren administratie is namelijk verleden tijd, waarbij bezoekersgegevens in grote mappen genoteerd werden en afspraken in enorme agenda’s gepland werden. Met de huidige softwaremogelijkheden kan de bezoekersregistratie gedigitaliseerd worden en worden de werkzaamheden van receptionisten gesystematiseerd. Afspraken worden niet langer meer opgeschreven, maar worden in een portaal gepland, waarna er een bevestigingsmail gestuurd wordt naar de bezoeker. Deze ziet er professioneel, uniek en gepersonaliseerd uit, waardoor de klant een goede indruk krijgt van jouw onderneming. Is jouw onderneming toe aan grootschalige digitalisering voor wat betreft de bezoekersregistratie en Onbemande receptie? Lees hier dan snel meer over de digitale bezoekersregistratie met DigiReceptie of bezoek de website van DigiReceptie om alles te weten te komen over dit bezoekersregistratie systeem.

Onmisbare receptiesoftware

De software van DigiReceptie om een onbemande receptie te realiseren, biedt verschillende functies. Zo is het voor receptionisten mogelijk om terugkerende afspraken vast te leggen of professionele bevestigingsmails geautomatiseerd te versturen. Wanneer er namelijk een afspraak aangemaakt wordt door de receptionist, ontvangt de bezoeker een mail met een uitnodiging voor de afspraak. Deze mail bevat informatie over de afspraak en kan ook aanvullende informatie tonen over routebeschrijvingen of coronaregels. De bezoeker wordt vervolgens gevraagd om zich te registreren met een QR-code en de afspraakvoorwaarden te ondertekenen. Als deze stappen doorlopen zijn, zal de receptionist een goedkeuring van de afspraak ontvangen en staat de afspraak vast.

Vragen?

Zou je graag meer willen weten over de functionaliteiten van DigiReceptie of lijkt het jou wat voor jouw onderneming? Aarzel dan niet langer, maar neem contact op met DigiReceptie om meer informatie te ontvangen of de software aan te schaffen! Op die manier kan de bezoekersregistratie online verlopen en worden de werkzaamheden van receptionisten geautomatiseerd.

https://www.digireceptie.nl/