Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Interieuradvies Utrecht nodig?

Bent u op zoek naar goed interieuradvies in Utrecht, Vleuten, de Meern, Vleuterweide of Leidsche Rijn? Dan bent u bij Meininger Interieur op de juiste plek. Wij geloven in een persoonlijk interieur en zorgen er dus altijd voor dat uw wensen en eisen op de eerste plek staan. 

Interieuradvies Utrecht voor woningen en kantoren

Bij Meininger kunt u terecht voor interieuradvies in Utrecht voor zowel woningen als kantoren. Wij maken dus geen onderscheid tussen particulieren en bedrijven. Beide partijen zijn bij ons van harte welkom. Bij het ontwerpen van een nieuw interieur beginnen wij met het maken van een helder stappenplan. Dit is niet alleen handig voor de planning, maar op die manier weet u ook waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Na het stappenplan, gaan wij verder met het uitwerken van het idee door middel van een 2D of 3D ontwerp. Keurt u ons ontwerp goed, dan gaan wij graag over tot de daadwerkelijke realisatie. 

Onze werkwijze

Een persoonlijk interieur vinden wij erg belangrijk. Om die reden gaan wij altijd eerst met u in gesprek. In dat gesprek brengen wij in kaart wat uw wensen zijn en wat uw persoonlijke stijl is. Op die manier kunnen wij ook op de juiste manier de vertaalslag maken naar de ruimte waarvoor u op zoek bent naar interieuradvies. Dit eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Wanneer wij duidelijk hebben gemaakt wat uw wensen zijn en wanneer wij de ruimte hebben kunnen bekijken, gaan wij aan de slag met ons interieurvoorstel. 

Maak een afspraak

Na afronding van het interieurplan kunt u zelf verder met inrichten van uw interieur, maar het is uiteraard ook mogelijk om de inrichting door ons te laten verzorgen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed advies geven en komen wij misschien zelfs wel met interieuroplossingen waar u zelf nog niet aan had gedacht. Het is zelfs mogelijk om een verlichtingsplan of kleurenplan bij ons te laten maken. Bent u benieuwd naar de kosten, kijk dan eens op de website: https://meiningerinterieur.nl/interieuradvies-utrecht/. Hier staat nog veel meer informatie en kunt u ook direct contact met ons opnemen.