Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Outplacement van Carrièrepoort

Outplacement is geen leuke stap voor zowel de werknemer en werkgever. Het bleek dat er uiteindelijk niet genoeg vertrouwen meer was om met elkaar door te gaan. Dit hoeft geen probleem te zijn want vaak krijg je als werknemer een transitie budget mee van je werkgever. Er is dus geen reden om je carrière in het slop te laten geraken.

Carrièrepoort is een outplacementbureau die weet hoe jij je outplacement budget het beste kan inzetten. Je mag het inzetten voor opleidingskosten of zoals gezegd voor een outplacementbureau.

Maar wat doet een outplacementbureau precies? Een bureau zoals Carrièrepoort zal samen met jou inzicht proberen te krijgen in wat je wil en wat je kan, maar ook belangrijk is wat je niet wil en goed te bekijken waarom het bij je vorige baan mis ging. Dit traject zal je samen je coach doorlopen. Alvorens je start zal je eerst een vrijblijvende intake hebben, op deze manier kunnen we garanderen dat jij de juiste coach krijgt toegewezen. Zowel qua zijn of haar kennis maar ook zeker omdat er een bepaalde klik tussen jullie moet zijn.

Outplacement kosten zijn goed te overzien. Vanaf 1900 heb je al een compleet traject, tevens kun je modulair kiezen wat je wel en niet nodig hebt. Wil je een jobhunter en wil je niet stilstaan bij jezelf en/of rouwverwering van het verlies van je vorige baan? Dit is geen probleem, je kiest alleen wat je echt nodig hebt, niks meer en niks minder.

Outplacement kan je het beste zo snel mogelijk starten zodat jij snel weer goed in je vel zit met een leuke baan. Benieuwd hoe Carrièrepoort precies helpt om de volgende stap in je carrière te zetten? Schroom dan niet en neem contact met Carrièrepoort op.

Belangrijk om nog te vermelden is dat ook ondernemerstrajecten worden verzorgd. Dus zie jij het wel zitten om te gaan ondernemen? Wacht niet langer en ga ermee aan de slag!

https://carrierepoort.nl/