Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

De moderne aluminium schuiframen van Schipper in Ede

Bij Schipper in Ede kunt u terecht voor moderne aluminium schuiframen die u volledig kunt afstemmen op uw wensen. Hierbij hebt u de voordelen van schuiframen in combinatie met de voordelen van aluminium. Door de mogelijkheden van aluminium kunt u deze aluminium schuiframen toepassen bij nieuwbouw, renovatie en vervanging.

Wat is een schuifraam?

Bij een schuifraam wordt het raam niet opengezet maar opengeschoven. De meest voorkomende vorm is het verticale schuifraam waarbij het raam naar boven wordt geschoven. Andere vormen zijn de verticale schuiframen waar het raam naar beneden wordt geschoven en de horizontale schuiframen. Bij de horizontale schuiframen wordt het raam naar links of rechts geschoven.

Een schuifraam heeft als voordeel dat het raam weinig ruimte in beslag neemt. Ook is een schuifraam makkelijker op een kier te zetten dan een openslaand raam.

Aluminium schuiframen

Aluminium is een licht en sterk materiaal wat de nodige voordelen geeft. Aluminium schuiframen hebben slanke profielen wat een maximale lichtinval geeft. Het gebruik van aluminium heeft daarnaast als voordelen dat het onderhoudsarm is en een lange levensduur heeft. Verder zijn aluminium schuiframen lichter te schuiven dan de traditionele houten schuiframen.

De voordelen van aluminium schuiframen samengevat

Samengevat zijn de voordelen van aluminium schuiframen:

  • weinig ruimte nodig;

  • makkelijk op een kier te zetten;

  • slanke profielen;

  • onderhoudsarm;

  • lange levensduur;

  • licht schuivend.

De aluminium schuiframen van Schipper Ede

Er wordt door Schipper een ruime keuze geboden in typen en kleuren waardoor u uw aluminium schuiframen volledig kunt afstemmen op uw wensen. Standaard zijn de schuiframen voorzien HR++ glas maar u kunt kiezen voor triple glas.

Bij Schipper voldoen de ramen aan de strengste normen voor isolatie. En natuurlijk voldoen ze aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2.

In de ruime showroom van Schipper in Ede kunt u de mogelijkheden van schuiframen en andere producten van Schipper bekijken. Ook kunt u hier terecht voor advies over welke producten voor u de juiste oplossing zijn.

De ervaren monteurs van Schipper leveren in één dag uw schuifraam op. Inclusief het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn. Uiteraard wordt ook de rommel opgeruimd. Kijk voor meer informatie op www.schipper-ede.nl