Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Een mantelzorgwoning kopen geeft ongekende vrijheid

Een mantelzorgwoning kopen geeft u als mantelzorger de nodige rust. Want als mantelzorger, zorgt u wellicht al langere tijd en vaak onbetaald voor een dierbare uit uw omgeving. Veelal is deze dierbare persoon chronisch ziek, gehandicapt of heeft om andere redenen altijd en dagelijks hulp nodig. Uw hulp. Nederland telt maar liefst 4 miljoen mantelzorgers. Zo’n 610.000 mensen van deze 4 miljoen zorgen al langer dan drie maanden en meer dan 8 uur per week voor hun dierbare. En daar bent u er een van. Petje af voor u. Want ook u zorgt al een (langere) tijd voor uw partner, uw ouder, uw kind of wellicht een ander familielid. Of misschien wel een hele goede vriend of kennis van u? Ga naar de website: www.mantelzorg-wernsen.nl voor meer informatie.

Een mantelzorgwoning kopen misschien wat voor u?

Wanneer u overweegt een mantelzorgwoning te kopen en deze in de nabijheid van uw eigen woning te laten plaatsen, krijgt u het beste van twee werelden. U als mantelzorger kunt uw dierbare in zijn of haar vertrouwde omgeving de o zo nodige zorg bieden en uw dierbare hoeft niet bang te zijn dat hij of zij zal moeten verhuizen naar een zorgcentrum. Zo bent u beiden altijd dichtbij, maar ieder toch gescheiden van elkaar indien wenselijk. Zo kunt u voor uzelf als mantelzorger uw eigen woongenot handhaven én voor de persoon die uw liefdevolle verzorging hard nodig heeft een persoonlijk woongenot creëren.

Waarom een mantelzorgwoning kopen?

Wanneer u een mantelzorgwoning koopt, koopt u in feite een compleet huis dat tijdelijk (variërend van enkele jaren tot soms wel tientallen jaren) in de buurt van een bestaande woning geplaatst wordt. Een mantelzorgwoning heeft afmetingen tussen 25 m2 tot wel 100 m2. Chaletbouw Wernsen zorgt voor een complete tijdelijke woning die het u mogelijk maakt de zorg te bieden die nodig is.

Elke mantelzorgwoning die u bij Chaletbouw Wernsen koopt, voldoet aan alle gestelde bouwkundige eisen en is gelijkvloers. Betonnen vloeren, dubbel glas, volledig geïsoleerde muren, kunststof kozijnen zorgen voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke woning. Want daar wilt u zeker geen omkijken naar hebben als mantelzorger.