Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Behaal uw heftruckcertificaat in Eindhoven

De besturing van een heftruck is absoluut geen kleinigheid. Tevens is het belangrijk om te weten dat alle heftruckbestuurders voorzien moeten zijn van grondige instructies.

Een heftruckopleiding is zeer belangrijk

De Arbo-wet en verschillende verzekeraars kunnen zeer moeilijk doen op het moment dat er een ongeval heeft plaats gevonden en de schade op te lossen. Want wat houdt het begrip “grondige instructies exact in? Dit is een ontzettend breed en vaag begrip. Wanneer is de betreffende instructie grondig en wanneer is deze niet grondig? En zorgen de instructies ervoor dat de medewerkers veilig en efficiënt kunnen werken? Wanneer de arbo-inspectie een bezoek brengt aan uw magazijn, werken alle medewerkers dan volgens de gestelde veiligheidsregels? Met een heftruckopleiding in Eindhoven hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de bovengenoemde vragen. Het is namelijk het bewijs voor de verzekeraars en Arbo-wet dat de instructies grondig geven zijn en dat u er van te voren alles aan heeft gedaan om uw medewerkers een veilige werkplek te bieden.

Een heftruckopleiding op maat

Tijdens de basis heftruckopleiding wordt eerste de theorie behandeld voordat we aan het praktijkgedeelte beginnen. Daar leren de chauffeurs in het praktijk hoe zij een heftruck moeten besturen. Tevens bootsen we mogelijke situaties na die heftruckchauffeurs in de praktijk tegen kunnen komen. Tevens is er een heftruckopleiding voor mensen die al enige ervaring hebben met het besturen van een heftruck. Deze opleiding verloopt sneller dan de basisopleiding maar hierin zullen we wel dezelfde punten behandeld. Ook is er een herhalingscursus voor een heftruckcertificaat. Deze herhalingscursus is voor chauffeurs die al in het bezit zijn van een heftruckcertificaat maar waarvan het certificaat binnenkort gaat verlopen of al verlopen is. deze cursisten hoeven dus niet opnieuw een heel traject te doorlopen, we frissen tijdens deze cursus de kennis van de chauffeur op.

http://www.blomopleidingen.nl/

Gerelateerde artikelen

Pakketdienst Gelderland

Geschiedenis printer

Bewakingscamera voor uw huis