Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

WordPress hosting in Nederland

Wanneer je kiest voor een WordPress hosting in Nederland wil dit niet zeggen dat je je werkzaamheden moet beperken door alleen in Nederland actief te zijn. Met een goede WordPress hosting in Nederland kan iedereen je waar dan ook ter wereld vinden. Je website is immers goed vindbaar in alle zoekmachines en is te bekijken op alle apparaten. Iemand kan in China je website bijvoorbeeld bekijken op zijn smartphone en de klant in Amerika bekijkt je website liever op zijn tablet. Alles is mogelijk. 

Het voordeel van WordPress

Je hoeft helemaal geen expert te zijn op het gebied van programmeren om een professionele website te maken. Je kunt door gebruik te maken van een hostingpakket kiezen uit 25 verschillende soorten templates. Je kiest het ontwerp uit dat het beste bij je onderneming past. Met het gebruiksvriendelijke CMS, Content Management Systeem, pas je de inhoud van je website eenvoudig zelf aan. Je kunt oude foto’s verwijderen en nieuwe toevoegen of je kunt alle teksten aanpassen. In het cPanel heb je toegang tot extra mailboxen en kun je het dataverkeer in de gaten houden. 

Een WP hosting pakket

Er zijn verschillende hostingpakketten waaruit je kunt kiezen. Bij elk hostingpakket heb je keuze uit 25 templates, toegang tot onbeperkte e-mailadressen, MySQL databases en FTP accounts. Met de allerlaatste WordPress updates blijft je website altijd optimaal werken. De hoeveelheid websites die je in beheer hebt, maakt niets uit. Er zijn hostingspakketten die de beste ondersteuning bieden bij wel vijftig websites.