Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Waar gaat Gossip girl over?

wel wat voor iedereen. Als je oog is gevallen op de serie Gossip girl, ben je misschien benieuwd waar het over gaat en of de serie een beetje leuk is. Natuurlijk kan je het gelijk gaan kijken, maar je wilt nite straks vier seizoenen kijken en dan bedenken dat het eigenlijk helemaal niet is zoals je had gedacht, zoals wat bij mij het geval was. Ik zal je vertellen wat Gossip Girl precies is, en waarom de gemiddelde tiener meid hier zo enthousiast over is.

Gossip Girl is een Amerikaanse drama serie met een groep tieners als de hoofdrol. Het grote deel van deze tieners zijn rijke, verwende lui die er niet tegen kunnen als er iets gebeurt wat hen niet zint. Met hun geld kunnen ze alle problemen oplossen, tenminste, dat dachten ze. Er verschijnt een site waar de laatste roddels worden verspreid, ondertekend door Gossip Girl. Alles wat deze rijkelui fout doen, wordt natuurlijk ook op deze site geplaatst. Er komt liefde in voor, romantiek, haat, woede en ook nog eens corruptie.

De reden dat tieners deze serie zo leuk vinden is omdat het de typische tiener drama is die veel mensen in hun leven willen hebben. Deze tiener drama zorgt er voor dat je je kan verplaatsen in de personages en de fouten die ze maken, omdat je ziet dat ze zich echt als tieners gedragen en dus meer relatable zijn voor tieners. Het is ook de drama die de meeste mensen missen in hun leven, en dus op deze manier toch nog alle gossip online kan horen. Doordat het een serie is, hoeven veel mensen de onnodige drama ook niet mee te maken, maar kunnen ze er wel naar kijken wat veel mensen oplucht.

 

 

 

 

 

 

 

 

http://showbizz24.be

Gerelateerde artikelen

Repromat

Tradities en hun bijbehorende kleding

Een mantelzorgwoning kopen geeft ongekende vrijheid