Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Een goedkope make-over voor je badkamer

Wanneer je een nieuw huis koopt of gaat verbouwen, is een van de aandachtspunten waarschijnlijk de badkamer. In de badkamer moet je je dagelijks wassen en verzorgen, dan is het dus belangrijk om een schone badkamer te hebben die goed in orde is. De badkamer is dan ook een van de eerste dingen die onder handen genomen wordt. Al is een nieuwe badkamer laten zetten niet zo goedkoop als je alle sanitaire voorzieningen meetelt. Wat je wel kan doen, is de oude badkamer een goede opknapbeurt geven. Hier lees je enkele tips voor een goedkope make-over! 

1. Grote lenteschoonmaak

De eerste tip kan meteen al een heel groot verschil maken. Een goede en grondige poetsbeurt kan de badkamer er weer als nieuw laten uitzien. De tegels badkamer schoonmaken met een sopje van schoonmaakazijn zal de kalkaanslag op de tegels verwijderen. Erna nog eens goed boenen met soda en groene zeep, zal ze ook nog eens ontvetten en reinigen. De voegen badkamer tegels kan je schoonmaken met een tandenborstel en bleekmiddel. Hierna zullen je tegels weer blinken en de voegen mooi wit zijn. De beste stap naar een stralende badkamer!

2. Spiegels

Spiegels kunnen door het optische effect een ruimte helemaal anders laten lijken. Kijk dus eens wat je in je nieuwe badkamer kan doen met de spiegels. Misschien zijn ze aan vervanging toe, kan je er enkele toevoegen of net een weghalen.

3. It’s in the details

Door enkele details te veranderen, kan je de badkamer er veel mooier of gezelliger laten uitzien. Zo kan je bevoorbeeld nieuwe handvaten op de kasten zetten of de kranen vervangen om een andere stijl te krijgen. Denk ook aan decoratie om de badkamer op te vrolijken. Een leuke badmat, een radio’tje en enkele vaasjes of plantjes of de kast geven altijd een leuke touch.

https://voegxpert.nl

Gerelateerde artikelen

HSV TMP, technical moulded parts

Op een overzichtelijke manier een opslagruimte in Den Haag vinden

Het Veenendaalse bouwbedrijf Van Appeldoorn Bouw voor al uw klussen