Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Smart parking bij Schiphol

Parkeren bij Schiphol zelf is vaak duurder dan parkeren in de buurt van de luchthaven. Als je echter voor langere tijd weg bent, kan het toch voordeliger zijn dan je denkt. Het is namelijk mogelijk om te kiezen voor smart parking bij Schiphol. Je parkeert je auto dan op de P3 parkeerplaats bij de luchthaven zelf, en wordt vandaar met een shuttle dienst naar de vertrekhal gebracht. P3 is de parkeerplaats voor lang parkeren, en is dan ook vooral voordelig als je langer dan twee dagen weg bent.

Begin je reis comfortabel

Smart parking bij Schiphol kun je vooraf eenvoudig online reserveren. Zo ben je verzekerd van een parkeerplek en hoef je je geen zorgen te maken over de vraag waar je je auto moet parkeren. Bovendien is het parkeren voordeliger, naarmate je vroeger reserveert. Als je ruim op tijd je smart parking bij Schiphol regelt, profiteer je dus van de beste prijs.

Je auto veilig achterlaten

Als je terug komt van je vliegreis, wil je je auto natuurlijk ongeschonden terug vinden. Smart parking bij Schiphol staat daarom onder voortdurend camera toezicht. Ook zijn er altijd parkeerwachten aanwezig die je eigendommen bewaken en waarbij je terecht kan met al je vragen. Op deze manier kun je je auto met een gerust hart achter laten. Je begeeft je vervolgens naar de wachtruimte, waar je op de snelbus wacht die je binnen enkele minuten naar de vertrekhal brengt. Je begint je reis dus zonder zorgen met smart parking bij Schiphol.

Gerelateerde artikelen

Rolsteiger? Het start van elk bouwproject.

De beste interieurbouw voor jou

Goed hang- en sluitwerk