Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

De beste schilder van Wijchen!

Dames en heren, ik heb hem zojuist gevonden, de beste schilder van Wijchen! Recent heb ik mijn woning laten schilderen door de Schaepmeester, een schilder die volgens een ambachtelijke wijze te werk gaat en altijd een constante kwaliteit levert. Mijn huis ziet er nu zo veel beter uit, iedere keer als ik mijn oprit op rij krijg ik weer een glimlach op mijn gezicht, van het oude wrak wat er eerst stond is nu niets meer te zien, een laagje verf en het huis lijkt direct weer twintig jaar jonger. Echt geweldig, nu nog even mijn voortuin bijwerken en het plaatje is compleet. Onthoud het mensen, de Schaepmeester is de beste schilder van Wijchen!

 

Waarom is Schaepmeester de beste schilder van Wijchen?

Er zijn verschillende redenen waarom de Schaepmeester wordt gezien als de beste schilder van Wijchen, de eerste reden heb ik al genoemd in de eerste alinea, namelijk dat de kwaliteit die geleverd wordt altijd constant is. Er is nooit een tegenvaller bij, dus als je wat dan ook laat schilderen door de Schaepmeester, je weet altijd dat het goed komt. Bovendien is de Schaepmeester iemand die werkt op tijden wanneer het jou uitkomt, dit betekent dat als jij liever hebt dat er in het weekend of avonduren wordt geschilderd, dan moet je dit aangeven en hier worden de werktijden op aangepast. Dit is uniek, want de agenda van een schilder in Wijchen zit over het algemeen vrij vol. De Schaepmeester werkt ondanks de snelheid uiterst nauwkeurig, dit betekent dat de prijs erg meevalt, maar dat het werk niet wordt afgeraffeld.

 

Meer weten?

Als je meer wil weten over de Schaepmeester dan kun je altijd contact met hem opnemen, hij heeft zijn telefoon tijdens het werk altijd in zijn broekzak, dus mobiel is hij te bereiken. Je kunt dan een afspraak met hem maken om samen te kijken wat er moet gebeuren en hoeveel dit ongeveer gaat kosten. Je hebt dat direct een beeld bij degene dit aan werk zal gaan en kan op basis hiervan de beslissing maken of je kiest voor de beste schilder in Wijchen of voor een ander!