Meubeltransport

Heb jij even een leuke bank gescoord bij de Kringloop, voor weinig. Maar ja, hoe krijg je dat ding naar je appartement op 4 hoog achter? Of je mag dat gave oude kastje meenemen uit de boedel van je pas overleden oma, precies wat je nodig hebt op je kleine studentenkamer. Maar hoe moet je die vervoeren zonder auto? Je kunt een bus of grote auto huren, maar dan moet je nog steeds zelf sjouwen, al die smalle trappen op. Daar heb je dan weer hulp bij nodig. Een hoop geregel allemaal. Dan biedt meubeltransport uitkomst.

 

Eenvoudig een offerte

Je kunt een bedrijf inhuren die het meubeltransport helemaal voor je regelt. Voor een vooraf afgesproken prijs, meestal afhankelijk van de afstand en de grootte van het te vervoeren object, wordt de hele logistiek van je overgenomen. Je bepaalt uiteraard zelf op welke dag het geleverd moet worden. Voor een toeslag kan er vaak ook in de avond of in het weekend worden bezorgd. Je vraagt van achter je computer eenvoudig een offerte aan. Je krijgt die meestal nog dezelfde dag toegestuurd. Op meubeltransport.nl zelfs binnen één uur.

 

Kleinere zaken

Voor kleinere  zaken kun je ook een koerier inhuren, die het tot aan de voordeur brengt. Koeriersplatform brenger.nl garandeert binnen tweeëneenhalf uur een antwoord van een van hun aangesloten koeriers. Op de site kun je alvast een indicatie krijgen van hun prijzen op de pagina “bekijk opdrachten”. Ook vind je daar referenties van klanten over de verschillende koeriers. Opdrachten worden binnen 3 werkdagen uitgevoerd in heel Nederland en geleverd binnen een door jouw gekozen tijdvak.

 

Grote meubels

Voor grote meubels en bijvoorbeeld witgoed wil je natuurlijk dat het tot op de juiste plaats wordt gebracht en in indien nodig gemonteerd. Indien nodig demonteren en monteren wij uw meubels. Uiteraard met de juiste schroeven (dit zijn meestal spaanplaatschroeven). Meubeltransport.nl biedt dergelijke service. Levering op verdieping is geen punt. Deze transporteur levert behalve in Nederland ook in België, Luxemburg en Duitsland. Ook een complete verhuizing is voor dit bedrijf geen enkel probleem. Met hun premium-service nemen ze zelfs het inpakken voor hun rekening (alleen in Noord-Holland). Tijdelijke opslag nodig, bijvoorbeeld omdat je nieuwe huis nog niet helemaal klaar is voor in gebruik name? Dit bedrijf slaat je inboedel zorgvuldig op totdat je je nieuwe stulpje kunt betrekken.

 

Kijk en vergelijk

De hier genoemde bedrijven zijn natuurlijk maar voorbeelden. Het loont de moeite om meerdere offertes voor je meubeltransport aan te vragen. Dat kan op internet bijvoorbeeld via Joh Post Meubeltransport. Denk daarbij niet uitsluitend aan de prijs, maar kijk ook naar de service die wordt geleverd. Zoek indien mogelijk reviews op van de bedrijven die je een offerte hebben toegestuurd. Kijk en vergelijk zorgvuldig, zodat je de beste service voor je meubeltransport krijgt geleverd.

 

https://www.verhuisbedrijfjohpost.nl/meubeltransport/