Overzicht tijdens complexe situaties

Er zijn genoeg complexe situaties waar meerdere (grote) voertuigen bij betrokken zijn waarbij het overzicht soms uit het zicht lijkt te raken. Denk bijvoorbeeld aan oogsten: hierbij is er één turbine die oogst, terwijl één (maar vaak ook meerdere) tractoren met aanhangwagen langszij komen om de net geoogste grondstoffen op te vangen en te vervoeren.

In zulke situaties is het vaak erg lastig om precies te weten wat er nu precies gebeurd, wie wat aan het doen is en of er eventueel gecorrigeerd moet worden. Gelukkig weten veel bestuurders dankzij hun jaren aan ervaring of iets goed gaat of niet, maar zelfs dan gebeurd het met zekere regelmaat dat er iets verkeerd gaat omdat het overzicht verloren ging.

Juist in deze situaties zijn draadloze camera’s enorm handig. De Achteruitrijcamera draadloos kunnen laten verbinden is namelijk erg handig als je te maken hebt met meerdere voertuigen: de camera’s kunnen bijvoorbeeld op voertuig A geplaatst worden (de turbine bijvoorbeeld) terwijl de camera verbonden is met monitoren in andere voertuigen (de tractoren die de oogst opvangen). Hierdoor vang je meerdere vliegen met één klap: dankzij de camera op een centrale plek kan iedereen gemakkelijk het overzicht houden, terwijl tegelijkertijd iedereen aan de hand van zijn of haar kennis en de beelden op de monitor precies weet of alles nog goed gaat of dat er lichtjes gecorrigeerd dient te worden.

Draadloze achteruitrijcamera’s worden op www.vanzwitserland.nl in meerdere soorten en maten aangeboden. Zo zijn er draadloze systemen en systemen met een bedraad netwerk. Ook bestaat er de mogelijkheid om zowel draadloos als analoog te werken als dit gewenst is in een specifieke situatie. Door de vele mogelijkheden is  er voor iedereen wel een geschikte optie waardoor het een stuk gemakkelijker wordt om het overzicht te bewaren tijdens complexe situaties.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Van Zwitserland.

http://www.vanzwitserland.nl/