Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Goedkoop lippen opvullen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun lippen te laten opvullen. Bij veel mensen die deze behandeling laten uitvoeren is de reden dat ze heel dunne lippen. Maar bijvoorbeeld ook wanneer hun onderlip en bovenlip niet goed in verhouding zijn qua volume of daardoor ze niet recht liggen. Bij het lippen opvullen met hyaluronzuur oftewel botox wordt het volumeverlies aangepakt en hersteld. Volle lippen met fillers is overigens ook mogelijk, maar gebruikelijker is het om het met botox te doen.

Mooie, volle lippen worden over het algemeen als aantrekkelijk ervaren. Natuurlijk niet te opgeblazen, maar een beetje extra volume kan zeer mooi uitpakken. Dat is dan ook de reden dat veel vrouwen hun lippen laten opspuiten. Vanzelfsprekend willen veel mensen een goedkope behandeling voor de lippen, maar denk daarbij niet goed na over de risico’s die een goedkope opvulbehandeling kan hebben.

Het opvullen van de lippen is namelijk een van de moeilijkste cosmetische behandelingen die er zijn. Het is dan ook vaak af te raden om te kiezen voor de goedkoopste kliniek. Dat de prijs een belangrijke factor is, is logisch. Maar er zijn belangrijke aspecten waar je naar moet kijken. Bijvoorbeeld naar de wijze waarop de behandeling plaatsvindt. Een goed opvulmiddel en de tijd van de operatie zijn twee belangrijke factoren. Waar natuurlijk ook een zeker kostenplaatje aan verbonden zit.

Je kunt uiteraard op zoek gaan naar cosmetisch kliniek in de buurt of zelfs in België. Echter is het advies om altijd op zoek te gaan naar een kliniek die aangesloten zit bij de Nederlandse Vereniging Cosmetisch Geneeskunde (NVCG). Deze organisatie heeft een lijst met alle artsen die hierbij zitten aangesloten. Ook is het belangrijk om te kijken of je op een lijn ligt met de behandelend arts. Soms is een behandeling namelijk niet nodig, omdat de lippen anders uit verhouding zijn met de rest van het gezicht. Een goede cosmetisch arts kan dit herkennen en zal dit je dan ook eerlijk vertellen.

http://faceland.nl