Shoppen in China bij Dresslily

Dresslily is net als Sammydress een online chinese groothandel die voornamelijk gespecialiseerd is in Kleding. Kleding kopen in China is al een hele tijd een rage die nu echt populair wordt. Bijna iedereen heeft wel eens een keer kelding in China gekocht. Niet alle beoordelingen zijn natuurlijk positief, maar meestal is wel het arugment, voor die prij, waarom niet. Want eerlijk is eerlijk, de prijzen van deze chinese online webshops zoals Dresslily en Sammydress zijn echt spotgoedkoop in vergelijking met hun amerikaanse en europese concurrenten.

Waar moet je rekening houden als je bij Dresslily besteld:

  1. Lange wachttijd op de levering, omdat het vanuit China verscheept wordt.
  2. Maten vallen meestal kleiner uit dan de europese maten.
  3. Lastige terugbetaling, in geval de order niet naar wens is
  4. Kwaliteit kan soms veel lager zijn dan verwacht.

Welke andere voordelen zijn er nog bij het kopen van producten bij Dresslily

Kopers waarvan de gemiddelde transactiewaarde meer dan $ 5000 per maand bedraagt krijgen de status VIP-lid. Dit lid maatschap is voor een periode van één jaar. Aan het eind van elk jaar zal de status opnieuw geevalueerd worden. VIP’s zullen worden voorzien van een direct telefoonnummer om een ​​product te bespreken en ontvangen Priority-status.

Naast hun reguliere producten op mode gebied heeft Dresslily ook een aantal andere producten zoals horloges, mooie tassen, prachtige bijoux en andere leuke hebbedingen die je look helemaal af maken. In feite kun je bij Dresslilly alles vinden om er goed verzorgd en mooi voor de dag te kom.

http://www.chinesewebshop.net/blog/