Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Zwevend tv meubel

Een zwevend Spectral tv-meubel voor genieters van schoonheid

Tv-meubels zweven niet. Door de zwaartekracht is dat technisch niet mogelijk. Maar door het uitgekiende ontwerp kan het wel lijken alsof de tv-meubels van Spectral zweven. Door vrijwel onzichtbare poten of door onzichtbare ophangbeugels heeft het er wel alle schijn van dat het Spectral is gelukt om een zwevend tv-meubel te creëren. De meubels zijn superstrak ontworpen en dat komt nog meer tot uiting door het ontbreken van visuele bevestigingsbeugels of poten. Vandaar dat zwevende tv-meubels van Spectral een bijzondere aantrekkingskracht hebben op mensen die genieten van schoonheid.

Simpel uw apparatuur vervangen met een zwevend tv-meubel

Niet alleen mobiele telefoons en televisies worden steeds slimmer, ook het IQ van moderne televisiemeubels stijgt. Ontdek Spectral Smart furniture. Dat zijn tv-meubels die moeiteloos de integratie mogelijk maken tussen de verschillende apparaten die u wilt opnemen in uw thuisbioscoop. Zo kunt u eenvoudig onderdelen van uw apparatuur vervangen door vervangende onderdelen, zonder dat u de bekabeling hoeft aan te passen. U kunt het vervangende onderdeel heel simpel inklikken in de technische ruggengraat van het zwevende tv-meubel en spelen maar!

Slim gebruiksgemak met een zwevend tv-meubel van Spectral

Het slimme van een zwevend tv-meubel van Spectral zit niet alleen in de flexibiliteit, maar ook in het gebruiksgemak. Zo zijn de meubels van Spectral ervoor uitgerust om, zonder gerommel met aansluitkabels en afstandsbedieningen, direct video’s of muziek van uw smartphone of tablet af te kunnen spelen. Terwijl deze tegelijkertijd worden opgeladen, ook weer zonder dat u een kabeltje hoeft aan te sluiten. Dat zijn slechts een paar voorbeelden van de slimheid van de zwevende tv-meubels van Spectral!