Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Voorbereid op ongelukken

Lang niet iedereen is een geoefend in het geven van medische zorg. Dat neemt niet weg dat u zeker wel goed voorbereid moet zijn. Kleine dingen kunnen al een groot verschil maken. Daarom is het belangrijk om altijd een goed gevulde verbandkoffer in huis of op het kantoor te hebben. U kunt betere het zekere voor het onzekere nemen in het geval dat er onverhoopt toch iets misgaat. Het is handig om er altijd één in de buurt te hebben, of dit nu in de auto, thuis of op het kantoor is.

Elke dag gebeuren er helaas veel ongelukken en daarom is het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan veiligheid in het algemeen. De oorzaak van deze ongelukken is vaak onoplettendheid en dit komt dan weer doordat mensen teveel met andere dingen bezig zijn. Ze hebben het druk en zo niet genoeg aandacht voor de dingen die om hen heen gebeuren.

Voor kleine verwondingen als een bloedende vinger of een schaafwond heeft u vast wel een pleister of jodium in huis, maar stel dat het een keer echt misgaat en u goed verband nodig heeft. Dan wilt u niet moeten zoeken. Dan wilt u zo’n doos meteen bij de hand hebben en snel kunnen handelen. In sommige gevallen kan het zelfs van levensbelang zijn dat er snel in actie gekomen wordt.

Op schoens-safety is er keuze uit vele soorten verbandkoffers. Zo zijn er koffers te koop voor bedrijfshulpverlening, voor de horeca, voor sportevenementen en speciaal voor kinderen. Deze branche specifieke EHBO verbandkoffers zijn ingericht volgens de richtlijnen van het Rode Kruis, zodat u zeker weet dat u goed voorbereid bent. Ook voor andere veiligheidshulpmiddelen voor in huis en op kantoor bent u hier aan het juiste adres. Tips en instructies voor het gebruik van hun producten kunt u eveneens vinden op website.

http://www.schoens-safety.nl