Taken van een VVE

 

Als VVE ben je niet altijd in staat om je taken goed uit te voeren en om een goed meerjarenonderhoudsplan te maken. Het kan te moeilijk zijn of teveel tijd kosten. Daarom besteden veel besturen hun taken en meerjarenonderhoudsplan uit aan een beheerder. Hierdoor weten ze zeker dat elke taak goed gebeurt, terwijl ze zich hier geen zorgen over hoeven te maken.

VVE Beheerder

De Amsterdamse VVE Beheerder is een van de vele beheerderskantoren die er zijn. Het grote voordeel van dit kantoor is echter dat zij een persoonlijke aanpak hebben. Ze willen graag dat elke vereniging van eigenaren die hen benadert krijgt wat ze verdienen. Hierdoor zullen ze uitgebreid met elke klant contact opnemen en onderhouden.

Vereniging van eigenaren

Het kantoor staat in Amsterdam en beheert VVE’s in Amsterdam, Haarlem, Zaandam en de omliggende dorpen en steden. Doordat het kantoor in de omgeving van de klanten staat, weet het kantoor wat er speelt. Hierdoor kunnen ze makkelijk inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de omgeving en kunnen ze goed inschatten wat klanten willen. Daarnaast is de adviseur van VVE’s 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar voor calamiteiten. Wanneer er bijvoorbeeld brand is of een grote lekkage zijn ze altijd te bereiken voor advies en hulp.

VVE advies

De Amsterdamse VVE Beheerder heeft verscheidene specialisten in dienst. Zo werken zij samen met boekhouders, maar ook met bouwkundigen. Hierdoor weten ze goed waar ze het over hebben en kunnen ze altijd kundig advies geven aan elke vereniging van eigenaren. Door de vele kennis die zij hebben, kunnen ze ook een totaalpakket aanbieden. Dit houdt in dat ze een meerjarenonderhoudsplan opstellen samen met de specialisten en alle taken overnemen. Ook is het mogelijk om maar een deel van de taken af te dragen aan de VVE Beheerder.