Behaal uw heftruckcertificaat eenvoudig in Houten

Breed geschoold met een goede heftruckopleiding. Tijdens onze heftruckopleiding in Houten werken we met verschillende soorten heftrucks. Op deze manier kunnen wij u ervan verzekeren dat u op verschillende soorten heftrucks kunt rijden en dat u ervaring heeft opgedaan met heftrucks die u in de toekomst zult gaan gebruiken. Tijdens de opleiding kunt u uw voorkeur opgeven. Echter behandelen wij dus wel meerdere soorten heftrucks. Dit doen wij omdat u dan zo breed mogelijk geschoold bent en altijd overal in staat bent om op elke heftruck te rijden.

Altijd een heftruckopleiding die perfect bij u past

De heftruckopleiding in Houten heeft verschillende soorten heftruckopleidingen. Zo zijn er heftruckopleidingen voor beginners, gevorderden en experts. De opleiding voor beginners is voor chauffeurs die nog geen enkele ervaring hebben met de besturing van een heftruck. Hierbij schenken we veel aandacht aan de praktijk. De opleiding voor gevorderden is voor chauffeurs die al enige ervaring hebben met de besturing van een heftruck. De praktijktraining is nog steeds aanwezig maar iets ingekort ten opzichte van de basis heftruck opleiding. Wanneer u een heftruckcertificaat heeft bemachtigd maar deze is verlopen of gaat binnenkort verlopen dan komt u in aanmerking voor de heftruckopleiding voor experts. Bij deze opleiding hoeft u niet alles nog een keer opnieuw aan te leren. De heftruckopleiding voor experts neemt slechts een dag in beslag. De kennis wordt opgefrist, tevens blijven we hameren op de veiligheid en het goed kijken.

Een gecombineerde heftruckopleiding

Ook zijn er gecombineerde opleidingen zoals een heftruck en reachtruckopleiding. In de theorie van een heftruck en reachtruck bevinden zich veel overlappingen. Echter is de besturing van de heftruck en reachtruck totaal anders. Wanneer u een heftruckcertificaat heeft bemachtigd heeft u niet de toestemming om een reachtruck te besturen. Tijdens onze gecombineerde opleidingen kunt u zelf ervaren hoe groot de verschillen in de besturing zijn.

http://www.blomopleidingen.nl/