Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Mijn nieuwe lamelparket

Drie weken geleden heb ik zelf een lamelparket bij ons in huis gelegd! Ik ben nog steeds heel erg trots dat ik dat heb gedaan. Ik had namelijk het idee dat het onmogelijk was, zelf een vloer leggen? Daar ben ik echt niet handig genoeg voor, maar door verschillende redenen was ik prima in staat dit op een vrije zaterdag te fixen! Het lamelparket kopen was bij Bax Houthandel een eitje. Dit is een winkel die allerlei verschillende soorten houten vloeren verkoopt, waaronder dus een lamelparket. Tijdens mijn bezoek aan de winkel en het gesprek met de medewerker werd aan mij uitgelegd hoe simpel het eigenlijk is om een lamelparket zelf aan te leggen. Bij heel veel andere houten vloeren worden monteurs ingeschakeld om te helpen met de vloer leggen. Dit kost natuurlijk geld, daarom is een lamelparket een goedkope optie, maar de kwaliteit is alsnog erg top!

Een lamelparket van Bax Houthandel

Ik heb mijn lamelparket dus bij Bax Houthandel gekocht. Gebruikelijk is om hier direct montage bij te bestellen, maar ik heb zelf mijn lamelparket aangelegd. Ik was blij verrast over hoe snel dit ging. Het verplaatsen van alle meubels naar buiten en weer naar binnen was nog meer werk en kostte meer tijd dan het aanleggen van de vloer. Zodra je maar goede de afmetingen weet van je kamer kan het weinig problemen opleveren. Bovendien heb ik een duidelijke instructie gehad van Bax Houthandel, waardoor ik niet onhandig bezig was in het begin.

Meer informatie?

Het kan zijn dat je meer wil weten over wat een lamelparket in het bijzonder allemaal voor voordelen heeft of wat Bax Houthandel nog meer te bieden heeft. In beide gevallen moet je gewoon eens binnenstappen. Dit is wat ik ook heb gedaan, waarna ik met een bestelling naar buiten liep. Ik was zo blij verrast door het lamelparket waardoor ik zo snel tot een besluit kwam. Normaal denk ik altijd lang na voordat ik een beslissing maak of ik iets koop, maar bij Bax Houthandel had ik direct een goed gevoel. Dit heb ik bij verkopers nooit, ik neem vaak alles in twijfel wat er wordt verteld, het is een integer bedrijf.