Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Mantelzorgwoning prijzen kunnen zo goedkoop zijn?!

Bent u op zoek naar een lijst van prijzen voor een mantelzorgwoning? Dan bent u bij Chaletbouw Wernsen aan het juiste adres. Zij hebben de beste en goedkoopste zorgchalets van heel Nederland. Wij hebben een groot assortiment van standaard modellen waar u uit kan kiezen. Maar u kunt ook kiezen voor een zorgchalet op maat! Wij vragen dan naar uw wensen en passen deze toe in de chalet. Bovendien verzorgt Chaletbouw Wernsen het gehele proces, van concept, tot productie en plaatsing. U hoeft dus helemaal niks zelf te regelen! Bekijk onze mantelzorgwoning prijzen.

Verschillende mantelzorgwoning prijzen

De soorten mantelzorgwoning prijzen verschillen per standaard model. De ene is luxer dan de ander en de ene is groter dan de ander. Het ligt dus er echt aan wat voor soort mantelzorgwoning u wilt. Bovendien is een op maat gemaakte mantelzorgwoning natuurlijk een heel ander verhaal. Daar worden de kosten apart berekend van wat het kost. Natuurlijk laten wij u de berekening zien van de woning voordat deze akkoord gaat.

Ervaring

‘Dankzij Chaletbouw Wernsen hebben wij een tot zorgchalet gekregen. Wij zaten al een tijdje te denken om onze opa in een zorgchalet te zetten, want hij kon niet meer goed voor zichzelf zorgen, maar we wilden niet dat hij in een verzorgingshuis terecht kwam. Vandaar het idee om bij ons een chalet te laten bouwen. Mijn familie en ik gingen op gesprek bij Chaletbouw Wernsen en we konden snel samen tot een besluit komen. De adviezen die de medewerker ons gaf was zeer professioneel en deskundig. Ze wisten zeker waar ze het over hadden! Bij de plaatsing van de chalet ging er helemaal niks fout. Ze deden alles wat we hadden gevraagd en het interieur van de chalet was prachtig en praktisch geworden. Wij doen zeker vaker zaken met Chaletbouw Wernsen.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de prijzen voor uw zorgchalet? Bekijk dan het volledig assortiment op de website van Mantelzorg Wernsen. Of vraag op de website een offerte aan met al uw wensen voor een zorgchalet, zo heeft u een goed beeld hoeveel u kwijt bent voor de woning.