Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Taffe industriele tafel, Robuuste tafels, eiken tafels, industriele eettafel

Wat kan Taffe voor u betekenen

 Bij taffe worden industriële eikenhouten tafels op maat gemaakt, voor standaard maten kunt u terecht op de website maar ook voor tafels op maat kunt u terecht bij www.taffe.nl. Bij Taffe worden de houten tafels gemaakt van stalen tafelframes en eiken tafelbladen. Ook wagonplanken tafelbladen zijn bij Taffe beschikbaar. Kortom de plek voor uw industriele eettafel, industriele meubel en industriele interieurs.

 Taffe industriële tafels

Bij taffe tafels kunt u vintage en industriële tafels bestellen. Deze tafels maken wij op de maat die u wilt, elke gewenste maat is mogelijk. Bij Taffe kunt u terecht voor allerlei soorten tafels. Wij leveren door heel Nederland.
Tafels met stalen onderstel, zoals gietijzer, gelast of laser gesneden met oud houten tafelbladen is onze specialiteit. Al de taffe tafels tafels worden op de maat die u wilt, dus elke gewenste maat is mogelijk. Bij Taffe kunt u terecht voor allerlei soorten tafels. Wij leveren van idee tot tafel, met garantie voor een oude industriele tafel naar wens.

Machine onderstellen

Bij taffe industriële tafels is er ook een ruim aanbod van industriële eettafels op maat met een oud machine onderstel of gietijzeren onderstel.

Taffe houten tafelbladen

Alle tafelbladen worden met de hand geschuurd. De Taffe wagonplanken worden geschaafd naar gewenste diepte. Voor een groot kleur contrast is het mooi de wagonplanken licht af te schaven, maar ook is het mogelijk om de wagonplanken meer af te schaven voor een gladder geheel. Het eikenhout is afkomstig uit duitsland en er kan gekozen worden tussen een vlak geschuurde afwerking of wat ruigere uiterlijk.
Taffe bezorging

Als u op de website een tafelmodel heeft gevonden en de juiste maten heeft doorgegeven kan Taffe u een offerte doorsturen als u al niet de juiste prijzen heeft gevonden op de website. Deze zijn te vinden op de pagina van het model tafel naar keuze. Voor vragen over een industriële eettafel of vintage vergadertafel kunt u altijd bij ons terecht

Taffe Tafels

Bij Taffe tafels worden tafels op maat gemaakt op ambachtelijke wijze. Met origineel handwerk wordt e gewerkt met staal en hout. De frames en tafelbladen worden op maat gemaakt. http://www.taffe.nl/modelm150/

 

Bestellen

 Bij Taffe tafels kunt u op de website een industriële tafel model uitzoeken die u mooi vindt. Onderaan de pagina van de tafel naar keuze wordt een prijslijst aangegeven. Hierbij staan voor bij verschillende maten verschillende prijzen. Worden de maten die u wilt niet aangegeven? Dan kunt u contact opnemen met Taffe Vintage tafels, wij helpen u graag verder. http://www.taffe.nl/service/

 

http://www.taffe.nl