Dekbedenmatras.nl

Bij dekbedenmatras.nl kan je alles krijgen wat te maken heeft met dekbedden en matrassen. Dit op zich maakt ons uiteraard niet zo speciaal, maar dat komt nog. Bij ons is het namelijk mogelijk om je eigen persoonlijke matras samen te stellen. Dit is in vier hele simpele stappen geregeld, en dan heb je ook echt wat. Ieder persoon heeft namelijk persoonlijke wensen als het gaat om het matras waarop geslapen moet worden. De een ligt erg lekker op zijn of haar buik, en daar zijn zachtere matrassen meer geschikt voor. De ander houdt meer van op zijn of haar rug liggen, en dan zijn hardere matrassen fijner. 

Hollandse kwaliteit bij dekbedenmatras.nl

Wanneer je een matras of dekbed bestelt bij dekbedenmatras.nl, kan je in ieder geval een degelijke en bovenal Hollandse kwaliteit verwachten! Wij leveren namelijk voor 100% uitsluitend Nederlandse kwaliteitsmatrassen. Ze zijn allemaal, stuk voor stuk in Nederland gemaakt en voldoen aan alle EU gestelde normen en waarden. Ook matrassen moeten namelijk voldoen aan bepaalde eisen om veilig te zijn, bijvoorbeeld bij brand. Maar je hoeft je geen zorgen te maken, dekbedenmatras.nl zorgt ervoor dat het voor elkaar komt. 

Overal lekker slapen

Wij vinden het hartstikke belangrijk dat je overal lekker kan slapen, het is één van de basisbenodigdheden om een gezond leven te leiden. Daarom kan je bij ons matrassen op maat laten maken. We verkopen ook kindermatrassen die wat kleiner zijn, en dus gewoon in kinderbedden passen. Daarnaast hebben we een Frans matras, die ook wel bekend staat als een caravanmatras of campermatras. Ook in de camper kan er lekker geslapen worden! Daar houdt het niet op, want ook voor op de boot verkopen we matrassen, vouwwagens én vrachtwagenmatrassen. Overal en nergens, het belangrijkste is dat je slaap gewoon goed blijft!

Proef-liggen

De beste manier om erachter te komen of een matras geschikt is voor jou, is natuurlijk door er even op te gaan liggen. Dat kan in onze showroom! Je kunt gewoon een afspraak met ons maken waar je advies krijgt over je nieuwe matras. Daarnaast is het mogelijk om ter plekke diverse slaapsystemen en matrassen uit te proberen.