Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Storing aan de wasmachine? Dit is mijn ervaring.

Zoals gewoonlijk draai ik mijn was elke zondagochtend. In de ochtend is het voor prettiger omdat ik toch vroeg opsta en ik dan aan het begin van de middag er gelijk klaar mee ben.
Na het nemen van mijn koffie begin ik er gelijk mee. De kids zijn dan nog aan het slapen en dat is dan de beste moment om mijn dingen te doen.

Vorige week zondag was ik ermee bezig net als altijd. Mijn wasmand zat helemaal vol. Zijn bodem was niet te zien. Zo vol was die. Er zat er van alles in. Mijn eigen kleding, die van de kids, handdoeken en ook al het beddengoed die ik de dag ervoor had verwisseld.
Ik begin altijd met het draaien van de kleding van de kids. De was werd helemaal gesorteerd en vervolgens heb ik de spullen van de kids in de wasmachine gezet. Met al de kleding van de kids zat de wasmachine gelijk vol. Net als gewoonlijk deed ik de deur dicht en heb ik de wasverzachter en het wasmiddel erin gezet.

Voor de was van de kids gebruik ik altijd dezelfde programma van ongeveer een uur en tien minuten. Dat is dus precies de tijd die ik kan gebruiken om relaxed op de bank te zitten om een aflevering van mijn favoriete serie te kijken terwijl ik van mijn tweede koffie geniet.
Na het selecteren van de gewoonlijke programma drukte ik op de startknop. Tot mijn verbazing zie ik dat er niks gebeurd. De was begint niet te draaien, ik hoor helemaal geen geluid en ik zie geen ene lichtje branden. Toen deed ik de deur van de wasmachine weer open en daarna weer dicht om te kijken of het daaraan lag. Vervolgens drukte ik weer op de startknop om te kijken of hij nu wel zou starten. En nee hoor, er gebeurde helemaal niks. En daar stond ik dus met mijn wasmand helemaal vol en met een wasmachine die niet wilde starten.

Melding van de storing
Ik rende gelijk naar de woonkamer om mijn telefoon te pakken. Helaas ken ik helemaal niemand die ik zou kunnen bellen om mijn wasmachine na te kijken dus daarom heb ik gelijk aan onze beste vriend Google om hulp gevraagd. Daar heb ik dus de telefoonnummer van Witgoed Reparatie kunnen vinden. Ik heb ze dan gelijk gebeld om een afspraak te maken. De persoon aan de lijn was heel vriendelijk en best duidelijk. Het werd direct aan de telefoon duidelijk gemaakt hoe ze tewerk gaan en wat de kosten precies zouden zijn.
Na het melden van de storing en het uitleggen van mijn situatie heb ik gelijk een afspraak voor de dag erna kunnen inplannen.

Monteur komt langs
Gelukkig was ik die maandag vrij. De monteur was op de afgesproken tijd bij mij voor de deur. De vriendelijke en deskundige man begon met het onderzoeken van het apparaat om te kijken wat de storing zou hebben veroorzaakt. Na een paar minuten heeft  hij de storing kunnen vaststellen. Meneer heeft dan gevraagd of ik mijn wasmachine gerepareerd zou willen hebben voor de prijs die hij doorgaf. 

Na mijn goedkeuring begon de moteur met het repareren van het apparaat en na wat minuten wachten, was mijn wasmachine net als nieuw. Ik was dus erg blij dat ik mijn wasmachine kon gebruiken.

Ik heb een hele goede service ervaren met behulpzame, vakkundige en competente medewerkers. Witgoed Reparatie Utrecht van Teamwitgoed.nl is dus een aanrader voor iedereen.

 

Gerelateerde artikelen

De Rotterdamse Hockeyers

Schuifpuien voor ieder budget

Werken tijdens je studie