Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Shisha accessoires

Veel jongeren houden ervan om waterpijp te roken. Dit wordt ook wel Shisha roken genoemd. Dit gebruik komt van origine uit Turkije, maar ook in Nederland is het ondertussen gebruikelijk geworden. Veel mensen zien het als een sociale en relaxte bezigheid. Je kunt Shisha roken in een Shisha lounge, maar je kunt het ook thuis doen. Dan heb je uiteraard wel een eigen waterpijp nodig en moet je zelf de waterpijp klaarmaken.

Er zijn veel verschillende waterpijp accessoires die je kunt gebruiken bij het klaarmaken van de waterpijp. Enkele hiervan zijn echt nodig en sommige zijn extra. De eerste accessoire is een afdichtrubber. Je gebruikt deze om de Shisha slang te verbinden met het tuitje waar je de slang in doet. Het rubber zorgt ervoor dat er geen lucht tussen komt, dit is vooral handig als de slang en het tuitje niet perfect op elkaar aansluiten. Als er wel lucht tussen komt dan is dat vervelend tijdens het roken dus dat wil je voorkomen.

Als je graag met meerdere mensen waterpijp rookt, is het aan te raden om meerdere slangen te kopen. Je kunt de slang uiteraard met elkaar delen, maar dat vindt niet iedereen prettig, zeker als je elkaar niet super goed kent. In dat geval is het fijn om meerdere slangen te hebben.

Een tang is ook zeker nodig tijdens het roken. Je maakt voordat je gaat roken de kooltjes warm, zodat de waterpijp gaat werken. Soms moet je deze kooltjes even omdraaien of een stukje verplaatsen. Dit kun je niet meer met je blote handen doen, want de temperatuur stijgt snel. Daarom is het wel zo handig om een tangetje te hebben voor dit klusje. Vaak zit deze al bij de set die je koopt, maar als het er niet bij geleverd wordt kun je het beter toch bijbestellen. Zo voorkom je dat je jezelf verbrandt.

https://premium-hookahs.nl/