Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

NOOT personen- en groepsvervoer

Wilt u graag personen- en groepsvervoer huren? Bij Noot zijn wij gespecialiseerd in personen- en groepsvervoer. U vindt ons overal in Nederland. Wij staan klaar voor iedereen – kinderen die van en naar school moeten worden gebracht of ouderen die zelf niet meer in staat zijn om zelf te rijden. Bij ons is iedereen welkom. Naast personen- en groepsvervoer kunnen klanten ook bij ons terecht voor het huren van touringcars, bussen en/of auto’s.

Wat houdt een touringcar huren bij Noot in?

U kunt bij ons op ieder gewenst een touring car huren. De bussen verschillen van 16- tot wel 62-persoons dus er is altijd plek voor iedereen. Ook kunt u geheel zelf kiezen welke luxe u verwacht van de bus. U kunt voor simpel maar veilig gaan of voor de extra en uitermate luxe. U kunt bijvoorbeeld de bus huren als u een meerdaagse reis wilt doen met bijvoorbeeld collega’s of leerlingen, breng- en haalritten naar een uitje maar u kunt ook een bus huren voor evenementen, lijndiensten en schoolreisjes. U kunt ons om advies vragen als u twijfelt of een bus wel of niet geschikt is voor uw eventuele uitje. Als u kiest voor de luxe touringcar, dan krijgt u bijvoorbeeld een koffiebar, koelkast, een toilet, verstelbare rugleiningen en bredere stoelen dan bij de ‘normale’ bus. Met al deze mogelijkheden bent u geheel klaar voor bijvoorbeeld uw familiefeest of dagje uit met een grote groep mensen. Ook kunt u kiezen voor arrangementen waarbij u ook nog eens een geheel verzorgde lunch krijgt en/of hapjes en drankjes om de dag compleet te maken. Bovendien maakt u ook nog eens een enorm milieubewuste keuze. Ons bedrijf rijdt groen en beperken onze CO2 uitstoot. Als u kiest om een bus bij ons te huren, bespaart dat een hele hoop auto’s die apart naar een plek moeten rijden.

Interesse?

Onze busverhuur start al vanaf 175 euro. Hier bovenop komen de aantal gereden kilometers en de uren dat de bus is gebruikt. U kunt geheel zelf kiezen welke bus u wilt en voor hoeveel personen. Bovendien hoeft u niet zelf te rijden omdat onze professionele chauffeur u rijdt naar de gewenste plek. Vraag nu een offerte aan.

Gerelateerde artikelen

Een opslagruimte in Utrecht?

Verhuizen en zwanger

Je idee tot leven brengen met een programmeur