Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Een geschikte opslagruimte

Je kent het wel: Je wilt verhuizen, je huis is verkocht en bent nog een huis aan het bouwen. Dit is erg vervelend omdat je dan tijdeliijk in een ander huis moet wonen. Het nadeel is dan vaak dat je niet alle spullen mee kunt nemen naar het tijdelijke huis. Het kan dan verstandig zijn om een opslagruimte te zoeken waar je tijdelijk al je spullen in op kunt slaan. Het is dan alleen wel belangrijk dat je een partij vindt die een goed tarief heeft en ook goede voorwaarden heeft. Het is vaak namelijk zo: Hoe langer je een opslagruimte huurt hoe meer korting je er op krijgt. 

Bekijk hoe groot je hem wilt hebben

Je hebt veel verschillende groottes opslagboxen. Het is daarom belangrijk om te kijken hoeveel producten je kwijt moet in de boxen. Het zou namelijk jammer zijn als je per maand te veel geld betaald voor ruimte dat je eigenlijk helemaal niet gebruikt. Het kan ook handig zijn om een afspraak te maken met de medewerkers van het bedrijf om te kijken wat voor advies zij jou geven qua grootte van de opslagbox. Zij hebben namelijk ervaring met opslagboxen en zullen dus wel een idee hebben wat jij nodig hebt. 

Kies er een bij jou in de buurt 

Als je een opslagbox nodig hebt is het natuurlijk wel handig als je er eentje hebt die een beetje bij jou in de buurt is. Het kan namelijk voorkomen dat je nog wat spullen nodig hebt uit de box en het is dan niet handig als je uren moet rijden om dit op te halen.