Herstel je pand in ere met professionele gevelrenovatie

Bij het vernieuwen van een gevel komen aardig wat werkzaamheden kijken. Denk bijvoorbeeld aan gevelreiniging, scheur en verankeringen en het herstellen van originele metselwerken. Als specialist op het gebied van gevelwerken nemen wij dit werk graag op ons. 

Onze werkzaamheden

Tot onze dagelijkse werkzaamheden behoren ook voegwerk, lood- en takwerk, vochtwering en isolatie. Wij steken graag de handen uit de mouwen om oude panden weer in ere te herstellen. Panden van particulieren, verenigingen en bedrijven zijn bij ons in goede handen. Ook woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en vastgoedbeheerders kloppen graag bij ons aan. Wij leveren dan ook kwaliteit tegen scherpe prijzen. Kies op onze site voor een vrijblijvende offerte en bekijk wat wij voor je kunnen doen. Als professionals gaan wij grondig te werk. Het pand zal zodoende eerst uitgebreid worden gereinigd voordat de verbouwing begint. Vervolgens herstellen we onder andere ornamenten en schoorstenen, en modelleren steen en natuursteen.

Duurzaam herstel

Daarbij letten wij er natuurlijk goed op dat de originele kleuren en stenen bewaard blijven. Onze uiterst professionele medewerkers hakken de voegen uit en vernieuwen deze en verwijderen graffiti als dat nodig is. Na de gevelvernieuwing kan je je gevel hopelijk weer jarenlang mee. In het verleden hebben wij meegewerkt aan verschillende succesvolle projecten. Zo brachten wij in het Spinozaplantsoen bij Utrecht het nodige voegwerk aan. Door onze jarenlange ervaring leveren wij de juiste service bij de gevelrenovatie van een huis of bedrijfspand.

Bezoek onze website voor een totaal overzicht van onze gevelrenovatie en herstel werkzaamheden, voor zowel particulieren als bedrijven binnen de regio Utrecht. 

http://www.gevelwerken-culemborg.nl/