Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Repromat

Ik mag wel stellen zeer tevreden te zijn met de aankoop van mijn nieuwe grootformaat printer bij Repromat. Na jarenlang in dienst te zijn geweest bij een bedrijf dat actief is in de reprografische sector, besloot ik om voor mijzelf te beginnen. In al die jaren tijd heb ik een mooi netwerk opgebouwd en ben ik bekend met de manier van werken in deze sector. De sector is almaar groeiende en het moment leek mij daarom deze stap te zetten. Daarbij ben ik op een prettige manier uit elkaar gegaan met met mijn voormalig werkgever. We zijn zelfs overeengekomen dat hij bepaald werk aan mij uitbesteedt. Voor beide partijen is er een win-win-situatie ontstaan. Hij kan bouwen op mijn ervaring en expertise zonder dat hij de kosten hoeft te dragen die een werkgever heeft bij mensen in loondienst. Echter heb ik in het begin een inschattingsfout gemaakt door te kiezen voor een tweedehands printer die ik kocht via Marktplaats. Na enige maanden begon het apparaat kuren te vertonen, en dat ging van kwaad tot erger. Ik kon dus niet rekenen op garantie of de service van een leverancier die je op zulke momenten nodig hebt. Op advies van mijn voormalig werkgever heb ik contact opgenomen met de firma Repromat. Repromat is een specialist op het gebied van grootformaat print-en scanoplossingen. Ik merkte al gauw dat men bij Repromat kennis heeft van zaken.

Afspraak met Repromat

Na een prettig telefonisch onderhoud was de afspraak met Repromat al snel gemaakt. Enkele dagen nadien ben ik in mijn auto gestapt, op weg naar de showroom. De mensen bij Repromat zijn vriendelijk, vakkundig en zeer betrouwbaar. Nadat ik Repromat een goed beeld had gegeven over de aard van mijn werkzaamheden, mijn budget en hetgeen ik verwacht van mijn leverancier werd al snel duidelijk welk apparaat voor mij het meest geschikt was. Ik heb gekozen voor een HP Pagewide Printer.

Garantie en calamiteiten

Repromat heeft mij een prachtige printer geleverd met de nodige garantie en een bijbehorend servicecontract. Zo ben ik in geval van calamiteiten verzekerd van hulp van de storingsdienst van Repromat. Repromat beschikt namelijk over een landelijk dekkend netwerk van technici die wanneer nodig je apparaat komen repareren. Als zelfstandig ondernemer is dat toch nodig, rekening houdend met deadlines waarmee je te maken hebt in deze sector.