Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Een loodgieter doet meer dan alleen een verstopping verhelpen

Voor al je leidingwerk kun je terecht bij ons Bouwbedrijf Rudigro. Verstoppingen, lekkages, installaties, vervangingen of aansluitingen. Het kan de druppel zijn die de emmer doet overlopen, maar wij maken het voor je in orde.

 

Lekkage

Bij een lekkage is het van belang om het zo snel mogelijk op te lossen om te voorkomen dat er nog grotere problemen ontstaan. Niet alleen het opsporen van de lekkage maar ook het verhelpen. Bij een lekkage kan er zichtbare maar ook onzichtbare schade zijn. Er zijn verschillende manieren om een lekkage op te sporen waaronder een vochtmeting of camera detectie.

 

Aan vervanging toe?

Wanneer de CV ketel vervangen moet worden onderga je altijd een aantal stappen. Onze loodgieter voert deze nauwkeurig uit om veiligheid te garanderen. Heb je nog een oude staande toiletpot en wil je een modern zwevend toilet? Een lekkende kraan in de badkamer of wil je direct warm water kunnen tappen in de keuken? Wij zorgen dat jouw problemen vakkundig opgelost worden.

 

Verstoppingen?

Een verstopping is ontzettend vervelend en zeker geen prettige klus. De verstopping kan op vele plekken in huis zitten. Een verstopping in de wc, douche of wastafel bijvoorbeeld. Het water loopt niet goed meer weg en het kan nare luchtjes veroorzaken die je snel verholpen wilt hebben. Met onze professionele kennis en gereedschap zorgen we voor een schoon en gereinigde rioleringssysteem.

Loodgieter Kosten

Wat de precieze kosten zijn is per geval natuurlijk heel anders. Is het een vervanging, verstopping. Wanneer je bij ons de gratis offerte aanvraagt weet je in een aantal eenvoudige stappen waar je aan toe bent.

 

Loodgieter Veenendaal

Bij ons kun je zoals je leest terecht voor iedere klus die te maken heeft met water en afvoer. Wij komen vrijblijvend bij je langs om kennis te maken maar je kunt ons ook bellen. Heb je een loodgieter nodig in de omgeving van Veenendaal? Wij komen vrijblijvend langs!