Blankenemmen
Image default
Bedrijven

Mooie structuur in huis

Een goed begin is het halve werk en dat is ook zo wanneer je gaat verhuizen en/of een nieuwe woning hebt, want dan wil je een zo net mogelijk en zo een mooi mogelijk huis waar iedereen zijn ogen uitkijkt. Heb jij altijd al een mooi afgewerkt huis willen hebben? Het plafond en de muren zijn de meest belangrijke onderdelen van een huis. Door het structuur van het huis of plafond net te maken oogt het huis veel mooier! Veel mensen huren vaak een stukadoorsbedrijf – in, omdat stukadoors een oog voor detail hebben en dat uiteraard hun expertise is, waardoor ze vakkundig te werk gaan!

 

Hoe duur is een specialist

De kosten van een stukadoor verschillen voor zowel een plafond als een muur. Een muur is vaak goedkoper stucen dan een plafond en een belangrijke oorzaak daarvan is, omdat een plafond stucen iets lastiger gaat dan wanneer je een muur moet stucen. Het is lastiger, omdat een stukadoor met zijn hoofd naar het plafond kijkt en daardoor vermoeiender is. De gemiddelde prijs van een plafond stucen ligt ongeveer tussen de €10 en €20, terwijl een plafond stucen juist tussen de €15 en €20 euro ligt per vierkante meter. De uiteindelijke kosten hangen af van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld de uiteindelijke stucwerk, de locatie van het stucen en de omgang van het stucwerk.

 

Waarom zou ik?

Je kan je natuurlijk afvragen waarom je zou moeten stucen. Logisch, want een huis kopen of huren is al duur zat en de meubels erin zijn al helemaal duur, maar stucen heeft toch redelijk wat voordelen. Allereerst, krijg je van stucen een hele mooie maar vooral gladde muren dit zorgt ervoor dat je erg makkelijk kan schilderen en bovendien zorgt het ook dat het mooi oogt. Het ziet er dus erg verzorgd uit.