Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Meerdere opties voor een dakkapel

Een dakkapel van BM Daktechniek

Iedereen wil meer comfort creëren in de woning, dat is zeker. Vaak is het echter moeilijk om precies te weten welke voorzieningen daarvoor nodig zijn. Als u de uitstraling en het comfort van uw woonst een niveau hoger wilt tillen, dan is een dakkapel een goed idee!

Een dakkapel voor elke woning

Een dakkapel is niet meer dan een overkoepelende term voor verschillende soorten uitbreidingen van een ruimte in de woning en het dak zelf. Er bestaan uiteenlopende manieren om zo’n kapel in uw woonst te verwerken:

1. Een dakkapel met plat dak:
Hoewel een dakkapel enkel mogelijk is bij een gewoon dak, kunt u wel kiezen voor een kapel die over een plat dak beschikt. Dit is vooral interessant als u heel wat extra ruimte wilt creëren op de eerste of twee verdieping. Een dergelijke kapel oogt daarbij iets moderner.

2. Een dakkapel met schuin dak:

Een tweede optie is een kapel met schuin dak. Dit is de meest gangbare optie bij huishoudens die hun woning en dak meer ruimte en uitstraling willen geven. Als u uw woning eerder klassieke of landelijk heeft ingericht, dan past zo’n kapel wellicht beter.

BM Daktechniek beseft hoe belangrijk een betrouwbare, stijlvolle dakkapel is om de look en feel van uw woning een niveau hoger te tillen. Voor meer informatie, vul het contactformulier in op www.bm-daktechniek.nl of vraag direct een gratis offerte aan!

Gerelateerde artikelen

Digitale receptiesoftware voor een geautomatiseerde bezoekersregistratie

Taken van een VVE

Shisha accessoires