Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Kosten voor het bouwen van een tuinkamer

Een tuinkamer kun je al laten bouwen voor een hele lage prijs of het kan net zo duur worden als een kleine huis. De prijs van de tuinkamer is allemaal afhankelijk van wat je als klant wilt. Hoe groot moet het worden en wat moet de tuinkamer allemaal hebben?

Sommige mensen willen een tuinkamer als een gasthuis gebruiken waar lopend water en elektriciteit moet zijn. Het moet groot genoeg zijn en moet alle gemakken van het huis hebben. Voor zo een tuinkamer betaal je natuurlijk stukken meer dan een tuinkamer dat je in principe als een schuur gebruikt. Sommige mensen kiezen er zelfs voor om een spa te maken in hun tuin en hiervoor laten ze ook een tuinkamer bouwen.

De prijs is dus sterk afhankelijk van wat je laat bouwen en wat er allemaal in komt. Ook de materialen dat gebruikt worden beïnvloeden de prijs sterk. Als je wilt weten wat de tuinkamer die je in gedachten hebt gaat kosten kun je hiervoor een ontwerp laten maken en aan de hand van het ontwerp kunnen ze de prijs berekenen. Zo kun je meteen zien of het in je budget past of dat je toch even nog moet door sparen.