Blankenemmen
Image default
Bedrijven

Huis verkopen en terug huren is de oplossing voor uw probleem

Huis verkopen en terug huren is de oplossing voor uw probleem

Wilt u graag in uw eigen huis blijven wonen? Wilt u graag de overwaarde verzilveren op uw huis? Zit al uw geld in uw huis en wilt u van uw pensioen genieten? Voor al deze situaties kunt u overwegen om uw huis te verkopen en terug te huren aan een vastgoedbedrijf. Het lijkt heel spannend om zo alles uit handen te geven, maar het vastgoedbedrijf kunt u verzekeren dat alles volgens uw wensen en voorwaarden verloopt. Hierna komen de voordelen van huis verkopen en terug huren

 

Overwaarde verzilveren

U zou als eerste contact moeten opnemen met een vastgoedbedrijf. U kunt aangeven van welke diensten u gebruik wilt maken. Een specialist van het vastgoedbedrijf zal langskomen voor één bezichtiging om uw huis te bekijken. Bij de bezichtiging krijgt u een bod op uw huis van de specialist. Dit bod is de verkoopprijs voor uw huis als u uw huis verkoopt aan het vastgoedbedrijf. Als u akkoord gaat met het bod is uw huis verkocht en kunt u genieten van de overwaarde die u had opgebouwd op uw huis. 

In uw eigen huis blijven wonen

Als u uw huis wilt verkopen en terug huren stopt de dienst niet bij het verkopen van uw huis. Vervolgens kunt u gewoon in uw eigen huis blijven wonen. U woont dan in het huis van het vastgoedbedrijf maar het voelt alsof er niks veranderd is. Elke maand zou u huur moeten betalen aan het vastgoedbedrijf omdat u in hun huis woont. In het huurcontract komen al uw wensen en voorwaarden voor de huur. 

Zekerheid met uw voorwaarden

Een vastgoedbedrijf kunt u de zekerheid bieden omdat beide partijen het huurcontract hebben ondertekend. Dit betekent dat het vastgoedbedrijf moet houden aan alle regels van het verhuren van een huis en u geniet van de huurbescherming. Dit houdt in dat het vastgoedbedrijf niet zomaar u uit uw huis mag zetten of de huur mag verhogen. 

Bij huis verkopen en terug huren kunt u dus genieten van uw overwaarde, uw huis en uw pensioen. Dit is allemaal binnen handbereik als u gebruik maakt van de diensten van vastgoedbedrijven.

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-en-terughuren/

Gerelateerde artikelen

Prinsegracht slotenmakers

24/7 deur met spoed open maken

Het ideale hoortoestel kopen waar let je op?