Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

HSV TMP, technical moulded parts

Aangenaam kennis te maken, wij zijn HSV TMP. Met ons is het mogelijk om op maat grote kunststof spuitgietproducten te ontwikkelen, daar zijn we specialist in. Inmiddels hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende Europese producenten van grote kunststof producten. Maar als puntje bij paaltje komt, zijn we eigenlijk gewoon een erg open en ongecompliceerde organisatie vol met enthousiastelingen die alles aan grote kunststof producten hartstikke leuk vinden. Een passie voor kunststof, daar staan we eigenlijk voor. Wilt u een keer persoonlijk kennismaken voordat we samen in zee gaan? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op. 

Fase 1 met HSV TMP

Er zijn natuurlijk verschillende fases binnen de productontwikkeling, ook bij HSV TMP. Meestal is het beter om ons al in een vroeg stadium te betrekken bij de productontwikkeling, omdat u gelijk gebruik kunt maken van onze expertise op het gebied van kunststoffen en productietechnieken. Op deze manier kunnen we ook vanaf het begin al problemen binnen het ontwerp identificeren die later eventueel voor problemen zouden kunnen zorgen, dit voorkomt het verspillen van tijd aan kwesties die later toch nergens op uitlopen. 

Fase 2: het ontwikkelingstraject

We vervolgen fase 1 met het ontwikkelingstraject, voor ieder product is het weer anders. Daarom geldt er vaak voor ieder groot kunststof product ook een andere productieplanning, dus het is niet mogelijk om een algemene doorlooptijd aan te geven die meestal het geval is, want vaak komt het niet overeen met de werkelijkheid. Daarom, zodra we begonnen zijn aan het project, maken we een productieplanning voor u die precies aansluit op de specificaties van uw product. Hiermee krijgt u gelijk een indicatie van de doorlooptijden van uw project. 

Fase 3: productie

Dan is de tijd eindelijk aangekomen om te beginnen met het produceren van uw product! Bij HSV TMP heeft u altijd een geschikte verwerkingsmethode tot uw beschikking. We zijn zeer sterk in thermoplastisch schuimgieten, spuitgieten en cascade spuitgieten. En tot slot is het enkel nog een kwestie van uw product transporteren naar het magazijn of de klant! Wanneer u ons vroeg bij de productontwikkeling betrokken heeft, profiteert u van lagere transportkosten door slim productontwerp!

Gerelateerde artikelen

Ben jij een fangirl ten voeten uit? Lees dan deze gossip!

Verhuisdozen kopen: Waar op letten?

Natuurlijke producten om je tanden te bleken