Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Geweldig schilderwerk bij Vliem Schilderwerken

Als ik Vliem Schilderwerken niet had gevraagd voor mij klus, was mijn schilderwerk nog nooit zo mooi geweest. Ik merkte steeds meer dat mijn kozijnen wat viezig werden. Ik kreeg het ook niet goed schoon met water, dus het werd weer eens tijd voor een schilderbeurt. Normaal gesproken houden we altijd dezelfde schilder aan die bij ons altijd het schilderwerk doet. Alleen deze was op vakantie voor een lange periode en kon niet bij ons terecht. Daarom moesten we een andere inschakelen voor deze klus.

Op zoek naar een schildersbedrijf

We hadden snel een goede schilder nodig, zoals Vliem Schilderwerken, omdat ik en mijn partner zagen dat het kozijn begon te scheuren. Met scheuren bedoelen we in de verf die er eerst op zat. Samen gingen we kijken in de omgeving of er in de buurt een schilder zat die al deze week beschikbaar was. Normaal gesproken moet je zulke situatie meer dan een week aangeven, maar dat hadden we helaas niet. Gelukkig konden we snel contact leggen met Vliem Schilderwerken. We legde onze situatie uit tegen over de schilder en hij wist meteen wat er allemaal moest gebeuren. Hij kon meteen met onze een afspraak maken voor deze week en een offerte opstellen. Dit vinden we echt super service en het had niet beter gekund!

Geen betere schilder kunnen vinden

Twee dagen later stond de schilder voor de deur met alle verfspullen in zijn hand. We lieten hem de plekken zien bij het kozijn waar het allemaal moest gebeuren en hij ging meteen aan de slag. Ik bood hem ook een kopje koffie aan voor het harde werk. Na ongeveer een uurtje was hij klaar met het verven en het zag er gloednieuw uit. Je ziet helemaal niks meer van hoe het eruit zag. We zijn super blij met de goede service en dienst van Vliem Schilderwerken.

Contact

Bent u benieuwd wat dit goede schildersbedrijf nog meer kan bieden? Bekijk dan de website van Vliem Schilderwerken voor meer informatie over de diensten die zij kunnen bieden. U vindt daar ook de contactgegevens van het bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Hoe komt de dakkapel prijs tot stand?

Sigaretten maken is het te doen?

Microsoft Office 365 cursussen voor iedereen