Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Een nieuwe haarstijl

Ben je opzoek naar een nieuwe haarstijl maar weet je niet wat precies of durf je het niet omdat je bang bent dat de kapper je niet begrijpt? Vaak hoor je verhalen dat de kapper de klant niet goed begrepen heeft of misschien heb je zelf deze teleurstelling wel eens meegemaakt. Dit probleem is te voorkomen als je duidelijk communiceert met de kapper. In dit artikel gaan wij je uitleggen hoe jij toch lachend de deur uit kan gaan met een nieuw trendy kapsel.

Als je het aandurft om voor een nieuwe haarstijl te gaan is het slim om een goed voorbeeld bij je te hebben. Een goede foto van het kapsel dat jij wilt bereiken werkt veel beter dan dat jij het gaat uitleggen aan de kapper. De kapper kan niet in je hoofd kijken wat jij precies wilt en met het uitleggen wordt niet alles evengoed begrepen. Met een foto voorkom je vervelende misverstanden en heeft de delft kapper een perfect voorbeeld hoe jouw haar er uit moet zien. Er zijn vele websites zoals Tumblr, Instagram of natuurlijk google waar veel inspiratie te vinden is. Ook YouTube staat vol met instructie filmpjes met inspiratie voor een nieuw haar stijl.

Wat je moet weten voordat je de haarstijl aan je kapper laat zien is dat niet elke haarstijl bij je hoofd past. De vorm van je hoofd is bepalend bij het nemen van de juiste haarstijl. Een diamond shape hoofd krijg een heel ander effect dan iemand met een ronde shape. Daarnaast moet je ook kijken wat de modellen voor haarsoort hebben. Iemand met krullen kan natuurlijk hele andere dingen dan iemand die stijl haar heeft. Bij twijfel kan je altijd om hulp vragen aan je herenkapper delft. Zij hebben hier verstand van en kunnen je goed verder helpen.

https://www.onekappers.nl/

Gerelateerde artikelen

Opslagruimte in Amersfoort

De opties bij Dozenhal

Bloomingville vloerkleden maken uw woonkamer de moeite waard