Blankenemmen
Image default
Aanbiedingen

Vrachtwagen huren

Heeft u binnenkort een verhuizing van uzelf of iemand anders op de planning staan? Dan moet u waarschijnlijk met veel spullen heen en weer rijden. Met een auto of een klein busje bent u hier dagenlang mee bezig. Een vrachtwagen is hier een perfecte uitkomst voor. Vrachtwagens hebben vaak een groter oppervlak dan bestelbusjes en auto’s, waardoor er meer spullen in passen en u minder vaak heen en weer hoeft te rijden. Echter heeft niet iedereen zomaar een vrachtwagen tot zijn of haar beschikking. Gelukkig kunt u vandaag de dag een vrachtwagen huren voor particulieren en bedrijven. Let er hier wel bij op dat u niet zomaar in een vrachtwagen mag rijden. Hier heeft u een C-rijbewijs of een Code 95 voor nodig. Bent u hiervan in het bezit? Dan raden wij u aan om een vrachtwagen te huren bij Bultman.

Diverse vrachtwagens huren bij Bultman

Bij Bultman hebben ze diverse vrachtwagens te huur. Hierdoor kunt u bij hen altijd een vrachtwagen huren die perfect past bij uw klus. Zo hebben zij vrachtwagens van diverse formaten. Op de website van deze partij staan deze vrachtwagens uitgebeeld, met daarbij een lijst met de eigenschappen van de desbetreffende eigenschappen. Zo ziet u duidelijk welke vrachtwagen, welke eigenschappen heeft en komt u niet voor verrassingen te staan. Het mooie van Bultman: u krijgt bij hun vrachtwagens 100 vrije kilometers, waarna u €0,22 per kilometer betaald. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over torenhoge kosten. 

Gemakkelijk een vrachtwagen huren

De vrachtwagens bij Bultman zijn eenvoudig en snel te huren via de website van deze partij. Kies de juiste vrachtwagen om te huren uit op hun website en geef aan dat u deze wilt huren. Vervolgens geeft u aan waar u deze vrachtwagen kunt ophalen en na gebruik weer af te leveren. Bultman heeft diverse vestigingen door heel Nederland, hierdoor is er altijd wel een locatie bij u in de buurt om uw gehuurde vrachtwagen op te halen of af te zetten. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden of de bestelwijze? Kijk dan op hun website of neem contact op met hun klantenservice. Zij kunnen u hier alles over vertellen en helpen u graag verder.

 

https://www.bultman.nl/