Avondklok Gazet van Antwerpen

Gazet van Antwerpen

 

De autoriteiten van de Belgische provincie Antwerpen hebben een avondklok opgelegd voor coronavirus en hebben het bedrijf opgedragen terug te keren naar telewerken waar mogelijk. Deze beslissing wordt veroorzaakt door een nieuwe sprong in de incidentie in Antwerpen, meldt de RTBF.
“Van 23.30 uur tot 6.00 uur moeten alle inwoners van de provincie thuis blijven. Uitzonderingen zijn noodsituaties. Banketzalen en fitnesscentra zijn voor onbepaalde tijd gesloten. Totdat de situatie met coronavirus weer normaal wordt, zijn alle contactsporten verboden voor atleten ouder dan 18 jaar. “, – met verwijzing naar de bron schrijft RIA Novosti.
De tweede golf van de COVID-19-epidemie begon in België. De moeilijkste situatie met de verspreiding van coronavirus wordt waargenomen in Antwerpen. De autoriteiten van het land hebben een buitengewone bijeenkomst van de Nationale Veiligheidsraad gehouden in verband met de toename van de incidentie.
Vanaf 29 juli worden in België nieuwe regels van kracht, volgens welke de vriendenkring van een gezin onder één dak wordt teruggebracht van 15 naar 5 personen. Het is nu ook mogelijk om met één kind maximaal één voor één naar de winkels te gaan. Slechts honderd mensen kunnen tegelijkertijd binnen zijn, 200 mensen kunnen buiten zijn en de autoriteiten drongen er bij de bewoners op aan hun contacten zoveel mogelijk te beperken en persoonlijke beschermingsmiddelen niet te vergeten.

 

https://www.dergatsjev.be/2020/08/antwerpen-toerisme-activiteiten-meir.html