Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Diverse enveloppen bestellen

 

Mocht u graag enveloppen bestellen bij verpakkingvoordeel.nl dan kunt u daar heel wat interessants vinden. Daar kunt u namelijk diverse enveloppen bestellen die elk voor een aparte situatie geschikt zijn.

Zo vindt u er paklijsten enveloppen die goed zijn om belangrijke documenten in te verzenden. Door de plastic laag wordt de inhoud tegen de regen beschermd en kunt u ervan op aan dat de te verzenden papieren onbeschadigd arriveren op plaats van bestemming.

Er is ook nog een luchtkussen envelop die u kunt bestellen. Deze variant heeft luchtige noppen aan de binnenzijde die stoten van buitenaf kunnen opvangen. Het product dat zich temidden van alle bubbels bevindt blijft daardoor beschermd tegen allerlei schokken en klappen. Ideaal dus als iets niet mag breken.

Een derde versie die u kunt bestellen is de golfkartonnen envelop. Deze is uitermate geschikt om papieren of producten van papier te beschermen tegen kreukels. Dit stevige omhulsel voorkomt dat er ongepast buigingen worden gemaakt en is daarmee handig om boeken, folders, kaarten en dergelijken in te vervoeren.

Goed voor iedere brievenbus

Doordat de maten van de enveloppen, die u bij Verpakkingvoordeel.nl kunt bestellen, in een brievenbus passen kunt u er zeker van zijn dat uw brief aankomt. Postbedrijven zoals PostNL hanteren standaard maten. Als uw envelop daar binnen valt kan u uw brief versturen en er zeker van zijn dat deze aankomt ook al zijn de hoofdbewoners niet thuis. Het past namelijk altijd door de deur en daarom zijn de enveloppen die u hier kunt bestellen goed voor iedere brievenbus.

Meer te vinden op onze webshop

Naast luchtkussen-, paklijsten- en golfkartonnen enveloppen kunt u nog meer bestellen op onze webshop. Zo is er wikkelfolie in overvloed. Zijn er verschillende soorten verzenddozen en verzendzakken te halen. Bestelt u over €200,-? Dan zijn de verzendkosten gratis.