Blankenemmen
Image default
Bedrijven

Eersteklas ledlampen voor in huis en in werkomgevingen

Ben je op zoek naar rails voor ledlampen? Led Online is een goed adres. Om ervoor te zorgen dat klanten precies díe rails en aanverwante onderdelen bestellen die ze nodig hebben, heeft deze led-expert een onderverdeling gemaakt in:

  • kantoorverlichting;
  • showroomverlichting;
  • woningverlichting;
  • winkelverlichting;
  • horecaverlichting.

Als we naar de collectie winkelverlichting kijken van groothandel in LED Led Online, verschijnen er onder meer foto’s en beschrijvingen van Powergear 3 fase spanningsrail in zwart, wit en grijs, een Powergear X-stuk 3 fase, een Powergear T-stuk verstelbaar naar links 3 fase, een Powergear T-stuk verstelbaar naar rechts 3 fase, een Powergear systeemplafond beugel, een Powergear montageplaat 3 fase en een Powergear eindkap. Ledonline.nl verkoopt zwarte en witte railspots. Enkele modellen zijn Ella, Sofia en Elena. Laatstgenoemde is een bijzonder sierlijke spot in mat aluminium met een goudkleurige binnenkant. De geïntegreerde led-module gaat gegarandeerd jarenlang mee (50.000 branduren). De diameter van de lamp is 60 mm, de hoogte 165 mm. De spot is zuinig; hij verbruikt 15 Watt energie. De lichtopbrengst bedraagt 1100 Lumen. De lamp is fase dimbaar en geeft licht af met een waarde van 2700 Kelvin (extra warm wit licht). De bijbehorende gradenbundel is 40. De kleurweergave van Elena in CRI is hoger dan 90.

Voor woningen adviseert Led Online plafondlampen, tafellampen en vloerlampen van het merk ETH. De Pike is een staande lamp die in veel interieurs tot z’n recht zal komen. Met name het messing / zwart model is populair. De lamp is 180 cm hoog. De voetplaat heeft een diameter van 30 cm. In deze lamp past een E27 lichtbron. De lamp is handmatig te bedienen en te dimmen. Ben jij ook zo weg van de retro chique Pike? Je bestelt ‘m onder nummer 05-VL8135-12. De garantieperiode bedraagt 2 jaar.

Jay van Led Online kan al je vragen over de Pike, de Elena en alle andere leds beantwoorden. Hij is op een aantal manieren te bereiken. Je kunt live met ‘m chatten op ledonline.nl. Bel je liever? Het telefoonnummer is 076 – 200 31 33. En voor degenen die een voorkeur hebben voor mailen: info@ledonline.nl.

https://ledonline.nl/