Van moeras naar paradijs met de hovenier uit Woudenberg

De hovenier uit de omgeving van Woudenberg heeft echt wonderen verricht aan onze tuin. Mijn partner en ik hebben nooit echt groene vingers gehad. We vinden klussen in huis ook een van de vreselijkste dingen om te doen. Daarom hebben we onze tuin een beetje in de steek gelaten en is het zo lelijk geworden en dood dat we het gewoon te sneu vonden. Dit was de reden waarom we hebben besloten een hovenier erbij te halen die ons een tuin kan geven waar we wel blij van worden.

Een professionele hovenier vinden in de omgeving van Woudenberg

Voor dit project wilden we echt een expert hovenier hebben uit de omgeving van Woudenberg die onze jungle weer in een normale tuin kon veranderen. Tuurlijk wilden we ook weer wat bloemen en leven in de tuin brengen, maar niet zoveel dat we er geen zin in hebben. Al snel kwamen we bij hoveniersbedrijf Van de Kraats terecht waar we een afspraak hadden om te kijken wat zij voor onze tuin konden doen. Tijdens de kennismakingsgesprek hadden we al meteen een goede klik met de hovenier. Hij begreep ons probleem helemaal en wilden ons daarom heel graag helpen. De hovenier liet allemaal foto’s zien van eerdere projecten die ze hadden gedaan en eentje viel meteen op bij ons en dat was een erg moderne stijl met een paar planten. Dit leek ons ideaal.

Een geweldige tuin

Nadat we alles rond hebben gekregen, kon de hovenier met zijn team aan de slag. Ze hadden veel geluk met het weer en waren daardoor eerder klaar dan dat ze hadden verwacht. De tuin is echt onherkenbaar geworden! Je kent wel die programma’s waar ze levenloze tuinen omtoveren tot iets moois, dat was precies wat er bij ons was gebeurt. Het hele plaatje klopte gewoon en we konden het ook niet beter krijgen. 

Maak een afspraak

Wilt u ook een gesprek met een professionele hovenier? Bekijk dan de website van hoveniersbedrijf van de Kraats via www.hoveniersbedrijfvdkraats.nl voor meer informatie over alles wat zij voor u tuin kunnen betekenen.