Blankenemmen
Image default
Aanbiedingen

Parket schuren en olien – Schuur Expert

Parketvloer renoveren door schuren en oliën

Veel mensen denken ten onrechte dat ze bij slijtage aan hun parketvloer meteen een nieuwe, dure vloer moeten aanschaffen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om beschadigde vloeren er weer als nieuw uit te laten zien. Een daarvan is het schuren en oliën van de vloer. Schuur Expert is gespecialiseerd in deze methode en kan ervoor zorgen dat je parketvloer er weer als nieuw uitziet en langer meegaat.

Heeft jouw parketvloer krasjes en deukjes, kleurverschil door zonlicht, waterschade of wil je gewoon een andere kleur? Wil je de vloer uitbreiden of is onderhoudsvrijheid belangrijk voor je? Neem dan contact op met Schuur Expert. Na een telefonisch gesprek komt er een parketteur langs om de vloer grondig te inspecteren en een plan van aanpak te maken op basis van jouw wensen.

Houten vloeren zijn bewerkbaar en parketvloeren zijn hierop geen uitzondering. Schuren verwijdert slijtageplekken, vochtvlekken, deukjes, krassen en kleurverschillen. Parketvloeren bestaan uit meerdere houtlagen en zijn daardoor minder gevoelig voor vocht en warmte. Het is een fabel dat parketvloeren niet goed te schuren zijn. Moderne schuurmachines kunnen dit perfect en er wordt meestal minder dan een millimeter van de vloer weggenomen. Parket schuren en oliën geeft je een zo goed als nieuwe vloer voor minder geld dan de aankoop van een nieuwe vloer.

Bij het renoveren van parket zal de parketteur uitgebreide informatie verstrekken over de verschillende opties, zoals parket schuren en lakken, parket schuren en oliën en parket schuren en waxen. Afhankelijk van de staat van de vloer zal er geschuurd worden op een stofvrije manier, wat zowel voor de parketteur als voor de klant gunstig is. Na het schuren kan de vloer perfect worden afgewerkt door deze te lakken of te oliën. Als je dezelfde lak kiest, zal de glans van de vloer terugkeren. Tegenwoordig zijn er verschillende kleuren lak op de markt, waardoor het mogelijk is om voor een andere kleur te kiezen. Na de behandeling zal de vloer er als nieuw uitzien en zullen mensen zich afvragen hoe je aan zo’n mooie nieuwe vloer komt. Als je kiest voor parket schuren en oliën, krijgt de vloer een natuurlijke, matte uitstraling. Parket schuren en waxen is ook een optie, waardoor de vloer extra beschermd wordt tegen vocht en andere factoren. Zowel lak als olie wordt in lagen aangebracht, wat niet alleen zorgt voor een nieuw uiterlijk van de vloer, maar ook de levensduur ervan verlengt met jaren. Parket schuren en oliën is bovendien voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe vloer.

Naast de werkzaamheden zal Schuur Expert ook deskundig advies geven over het voorkomen van schade aan de parketvloer. Door het plaatsen van inloopmatten en viltjes onder tafels en stoelen kan veel schade voorkomen worden. Ook zal er informatie gegeven worden over hoe je de vloer het beste kunt schoonmaken, wat eenvoudig kan met een stofzuiger. Als je parket wilt schuren en oliën, dan kun je contact opnemen met Parket schuren Amsterdam of Parket schuren Hilversum.

Als je parketvloer beschadigd is, je deze een nieuw leven wilt geven of een andere kleur wilt geven, dan hoef je niet meteen een nieuwe vloer aan te schaffen. In vrijwel alle gevallen kan een vloer opgeknapt worden en dat bespaart je flink in de kosten. Neem daarom meteen contact op met Schuur Expert. Meer informatie over ons en onze werkwijze vind je op de pagina “Over ons”.

https://schuur.expert