Blankenemmen
Image default
Entertainment

Meer voor sterrenbeeld Maagd: hoe staat het ervoor in de liefde?

November
Toegevoegd:
Beste Maagd, nu Neptunus direct beweegt, is het goed om te mediteren op hoe je je individualiteit kunt behouden wanneer je met anderen omgaat. Het is helemaal OK om andere opvattingen te hebben dan je geliefden.
Probeer in te zien dat conflict liefdevolle kracht kan zijn die jullie allebei helpt groeien en evolueren.

Toegevoegd:
Nu Jupiter van teken verandert voor elk sterrenbeeld, kun je ook verbeteringen op werkgebied verwachten. Misschien krijg je een nieuwe baan of zijn er positieve veranderingen in je huidige situatie.
Denk ook vriendelijke gedachten over je lichaam en uiterlijk. Focus op het wonder van hoe je lichaam jou dient en goed functioneert. En vertel jezelf vooral dat je mooi bent, want dat ben je ook!

December
     Toegevoegd: Beste Maagd, Venus de planeet van liefde en harmonie, zegent en verzacht je geest deze maand. Focus je gedachten op dankbaarheid en mededogen. Door dit te beoefenen zul je er steeds beter in worden. In je contact met je familie krijg je veel kansen voor spirituele groei! Dit kan door zowel positieve als negatieve ervaringen komen. Je geduld en vriendelijkheid worden zwaar op de proef gesteld. Normaal gesproken spreek je je negatieve gedachte niet zo snel uit, maar nu wordt het moeilijk de verleiding te weerstaan. In deze periode is het erg belangrijk om extra lief voor jezelf te zijn. Constante zelfkritiek is niet hetzelfde als zelfverbetering! Accepteer jezelf, in plaats van al je tekortkomingen continu te analyseren. Dit is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven!

januari 2019
Beste Maagd, cultiveer dankbaarheid voor je familie, relaties, carrière en je sprankelende zelf! Weersta de verleiding om mensen en dingen te veel te analyseren en bekritiseren. Het wordt dus een goede maand in de liefde voor de Maagd. De aankomende zonsverduistering stimuleert je kant die denkt dat het glas half leeg is. Focus op je positieve gedachten en je zult merken dat het leven meteen een stuk fijner lijkt! Als je single bent, kun je iemand ontmoeten met wie je een duurzame relatie kunt beginnen. Als je al een partner hebt, dan is dit een goede periode om oud zeer en blokkades te helen zodat je meer vervulling en plezier in het leven kunt hebben met elkaar. Mars brengt ook kansen voor financiële overvloed. Als je schulden hebt, zul je geïnspireerd raken om de juiste stappen te ondernemen om ervan af te komen.

 

Lees je volledige horoscoop op Horoscoop Luna. Lees ook de daghoroscoop Maagd.

https://www.horoscoop-luna.nl

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar activiteiten vrijgezellenfeest? Zoek niet verder!